Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #71 üzenetére
Elvileg ha korrektúra alatt van, akkor azt csak te meg ők láthatják, mert nem nyilvános. Nekem csak a kért oldal mem található üzenet jön a macskával.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #69 üzenetére
Napsütésben engem zavart a szélek torzítása + feladtam a harcot a fóliákkal - 1 tok volt csak, ami nem nyomta fel azt a 4-5 típust, amit kipróbáltam. Most visszamentem Pixelre, de lehet Oneplus lesz a végén. Nálam néha van ilyen kör. Ritka, ha 1 telefont 1 évig használok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #67 üzenetére
Szerintem nem konzisztens a kamera, én sokszor inkább gcamot használtam rajta. + valamiért a Foogle Fotókba visszanézve mindig felhúzza a fényt és sokszor fakónak tűnik az egész, holott nem, mert pc-n vagy más galéria appban jó. Mintha a gyári kamerás hdr képeknél kapna egy olyan ukázt a Google fotók, hogy égesd ki a szemét. Gcammal meg hiába hdr, vagy ultra hdr nincs ilyen ebben az alkalmazásban.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #65 üzenetére
Aha. Megcsinál háttérben mindent, mint a Pixel, vagy az Oppo/Realme/Op és szól, ha mehet egy újraindítás - mondjuk ezt még ne, láttam egyik rendszeren se, hogy kiírta kb. 90 másodperc az újraindítás a feissítés után.
-
ghiottone
nagyúr
Biztonsági frissítést kapunk az Ultrára - 18mb. Júniusi lesz a security update így.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #59 üzenetére
Még a hetet megvárom, de a végén csak kénytelen leszek írni egyet
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #56 üzenetére
Elvileg lesz. Volt egy kis átszervezés a Magyar képviseletnél és a kontaktok változtak, de várható nemsokára.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #53 üzenetére
Igen, azt a Google Fotók ott tárolja és 60 nap után törli. Ha az alkalmazásban megnézed, akkor alul Könyvtár --> Kuka és már ott lesznek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #51 üzenetére
A .trashed kezdettel az már mind törölt és a kukában van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #48 üzenetére
Beállítások --> Kézmozdulatok --> Tartsa lenyomva a bekapcsológombot.
Alapból ez van android 13 óta a Google, Motorola és a ColorOS rendszerű telókon. Ez az első, hogy átállítom, mert idegesít.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Végre megjött pár Imak tok az Ultrához. A sandstone jellegű nagyon jó tapintásra. Minimálisan véd az oldalaknál, a sarkok vannak megerősítve.:
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #45 üzenetére
A Google Telefon app tudná, csak sem a régió, sem a sim miatt nálunk nem fog menni. Ezekben az országokban elérhető a gyári hívásrögzitő: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz ghiottone #39 üzenetére
Hétvégén, kevés mászkálással 2 nap alatt 7 óra kijelző idővolt, ami nekem tetszik.
Most az esimet beaktiváltam és így dual simesként kiváncsi leszek, hogy a 1,5 nap felett mennyivel fog majd menni az én használati szokásaim mellett. Lassan már normális tok is lesz hozzá... de azért Spigent adhatnának ki hozzá."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #38 üzenetére
Én még csak 1 simmel használom, de 4500-ös akkuhoz képest meglepően jó. Op 11 Snapdragon 8 gen2-vel és 5000-es akksival volt nálam hasonló.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #36 üzenetére
Most megtaláltam - számomra fura módon az Alkalmazások alatt van a képernyő előtt eltöltött időnél:
Van pár dolog, amihez hozzászoktam a ColorOs-en, így még tesztelem én is, de amúgy a korábbi majd stock rendszerhez képest sokat fejlődött a motorola saját felülete.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #34 üzenetére
Tegnap csatlakoztam én is a táborhoz.
Nagyon rég volt már jó Motorola telefon nálam, az utolsó csúcskészülékük, ami tetszett a Z2 Force volt. Utoljára ott használtam felpattintható fa hátlapot is. (X1 és X2 óta hiányzik a rendes fa hátlap).
Az oldalsó rész túl edge, még úgyis, hogy előtte lekerekített szélű Oppo és OnePlus volt nálam 1-2 évig használatban. Jobb lenne egy sík panele - eddig ebbe tudok csak belekötni.Amúgy az aksinál a kijelző időt hol lehet látni, mert nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest