Egy kabaré volt az Edge 50 család belgrádi bemutatója

Mármint szó szerint, de nem egészen. Kézbe vettük az ár/érték bajnok Fusiont és a fahátlapos Ultrát.

Túl vagyunk a Edge 50 család indiai és nemzetközi premierjén, sőt: mi már a Pro tesztjén is majdnem összejött plecsnivel, de azért szervezett a Motorola a régiónknak egy belgrádi kiruccanást, hogy a többi készüléket is szemügyre vehessük.

Az Edge 50 Pro Moonlight Pearl kiadása
Az Edge 50 Pro Moonlight Pearl kiadása [+]

Előtte viszont mutatnám az Olaszországban, kézzel készült Edge 50 Pro Moonlight Pearl különkiadást, mivel ez az elsősorban hölgyeknek készült exkluzív változat szemre és tapintásra is egyedi lett, mindenféle csillogást és fényvisszaverést elkerülve. A három hátlapi látószöget és Snapdragon 7 Gen 3 chipet kínáló telefon 12/512 GB-os változatban 240 ezer forintba kerül itthon.

Az Edge 50 Fusion
Az Edge 50 Fusion [+]

Az Edge 50 Fusion lehet viszont az ár/érték bajnok 165 ezer forintért, Snapdragon 7s Gen 2 chippel és éppúgy 120 Hz-es és 6,7"-es P-OLED panellel, mint társai, csak 1220 x 2712 helyett 1080 x 2400 pixelen. A júniustól, nem kisebb, mint 12/512 GB-os konfigurációval és 68 wattos töltővel elérhető telefon éppolyan stílusos külsőre, mint a többi, csak kicsit szolidabb matt kékben.

Az Edge 50 Fusion
Az Edge 50 Fusion [+]

Ennél a modellnél 32 megapixeles a szelfikamera, 50 megapixeles a hátlapi főegység és 13 megapixeles az ultraszéles autófókusszal és makróképekkel, az akkumulátor pedig itt a legbőkezűbb 5000 mAh kapacitással. Ez a modell is Android 14-re húzott Hello UI felülettel mutatkozott be, szintén 3 + 1 év főverzió frissítési és biztonsági hibajavítási garanciával.


Az Edge 50 Ultra [+]


[+]

A csúcsot persze az Edge 50 Ultra jelenti, és ha bárkit meglepne a 410 ezer forintos nyitás, jegyezzük meg, hogy megvan a Snapdragon 8s Gen 3 chip, a három nagy felbontású hátlapi kamera, a 144 Hz-es FHD+ csúcspanel és nem szerényebb memória/táregység, mint 16/1024 GB.


[+]


[+]

Ha hozzávesszük a dobozolt, 125 wattos gyorstöltőt, amely a telepet várhatóan éppúgy 20 perc alatt csurig tölti, mint a szintén 4500 mAh kapacitású Edge 50 Prót tette saját 125 wattos fali egysége, nem is tűnik rossz vételnek a topkiadás, június elejére tervezett bevezetéssel. Az 50 wattos vezetékmentes gyorstöltés is megvan. Jól néz ki a műbőr fekete változat, ám kétségtelenül az igazi fából készült kivitel a legszebb és legegyedibb, csak kicsit csúszósabb a többinél.


[+]

Ez a telefon 50 megapixeles előlapi, hátlapi normál és ultraszéles, valamint 64 megapixeles, 3x-os optikai nagyítású zoomkamerát kínál 6x-os szenzorzoommal, remek portrékkal, fénnyel festéssel és mindenféle ügyes trükkel természetes képfeldolgozás mellett - a puding próbája az evés lesz, a nyár elején feltétlen kipróbáljuk a csúcsmodellt.


[+]


[+]


[+]

Végül megnéztük a Moto Buds+ TWS fülest is, amit a Bose-zal összefogva dob piacra a Motorola még áprilisban, 50 ezer forintért. Persze a remek hangzást és zajkioltást majd élesben teszteljük.


[+]

A bemutatónapot mozgalmas este követte a Lafayette Cuisine kabaréklubban, tehetséges artistákkal, zenészekkel és táncosokkal a fellépők között, elvégre Belgrádban, a Száva és a Duna találkozásánál a kikapcsolódásé naplemente után a főszerep, és a Motorola szervezésében pár Edge 50 Pro is előkerült az este folyamán, persze csak a nézők körében.

Előzmények

Hirdetés