Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
-
Doink
aktív tag
válasz
Bandolino
üzenetére
Akkor végülis kiderült hogy az adapter miatt van mert techinfernon írták hogy az nvidia kártyák érzékenyebbek a link minőségére. Ezért ajánlják ott is a bplus-os cuccokat, azok elvileg jobb minőségűek.
"nando4 found Gen2 works too, when using a PCIEMM060B cable and a AMD card. NVidia cards refuse to run a Gen2 link with that cable."
Azért ne add fel a teszt adapter keresést, én továbbra is abban látom a végleges megoldásod.
-
Doink
aktív tag
válasz
Bandolino
üzenetére
DSDT override-ot akkor kell csinálni ha nincs elég szabad hely az eszköznek a pci buszon (error12). Téged ez nem érint 2gb-os tolud-al főleg hogy a kártya is működik. Szóval attól hogy tolsz egy dsdt overrideot nem változik semmi csak másik memóriaterületen lesz a vga ami semmilyen összefüggésben sincs a link speeddel.
Akkor most csak radeonnal megy 2.0-n vagy az nvidia is magától megjavult a semmitől?
-
Bandolino
csendes tag
válasz
Bandolino
üzenetére
na ezt nem gondoltam volna
Találtam egy 5450-es AMD kártyát is... k1100m letilt, amd kártyára driver update eszközkezelőből, és megy.... Lehet, hogy nvidia driver le. k1100m letilt, gtx460 bedug, driver telepít eszközkezelő alól. És jelentem a CS:GO-ban csak fps lag volt. Ja, és semmilyen setup 1.x nem kellett...
-
válasz
Bandolino
üzenetére
Az van, neked lehet azért nem megy 2.0-án mert nem csináltad meg a DSDT overrideot. Addig nekem is úgy viselkedett mint nálad.
Ja, egy fontos dolog:
Mindenképpen próbáld ki a rendszert egy másik tápegységgel! Én azzal napokat szívtam... Elindult de felkiáltójeles volt az eszközkezelőben. -
kzsolt00
tag
válasz
Bandolino
üzenetére
Elvileg van? Győződj meg róla, hogy tényleg az e.
Egyébként a legjobb teljesítményt nyilván azon tudod elérni ( vagy az újabb generációin még többet (TB2.0, 3.0))
Stabil, nagyon gyors, már már veszteségmentes rendszert tudsz kiépíteni Thunderbolt porton keresztül, megfelelő feltételekkel, a bibi ott van, hogy drága maga a befogadó adapter. Nem csoda. Amiben az APPLE keze benne van, ott olcsóságot soha ne várj.
Régebben a techinferno-n EZT AZ ADAPTERT ajánlották, lehet azóta van jobb ár/érték arányú, járj utána.
-
Doink
aktív tag
válasz
Bandolino
üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted:
p3@x1.2 10de:0e22@x1.1 (NVidia)
Ez azt jelenti hogy a port3 gen2-re képes de éppen 1.1-en használja az eszköz (mert nincs terhelve) szóval ezzel nincs semmi baj. Így néz ki nálam ha ez megnyugtat:

PCI Compaction -> (ignore: dGPU) -> compact, után kell dgpu off-ot nyomni de erre figyelmeztet is a program.Azzal hogy a gpu-z-ben akkor sem vált gen2-re ha rányomsz a kérdőjelre az egy érdekes kérdés ezek után, lehet hogy a link minősége nem megfelelő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X ROG STRIX GAMING OC Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)