- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
zsolti_20 #5286 üzenetére
Én is ezt mondanám, mivel sata hely van a hdd-nek. A wifi-t meg usb-ről üzemeltetni..nem olyan jó szerintem...
Mondjuk érdemes lehet először kipróbálni a 7 dolláros interface-t. Ha azzal működik, akkor pedig az exp-t amit fentebb linketek. Persze ez a te döntésed.
-
Doink
aktív tag
válasz
zsolti_20 #5263 üzenetére
Compatibility list, NVMe ssd példa
Ezekből kiderül hogy Key M, és az 1,6GB/s-hez x4 gen2 sebesség dukál, szóval én az x4 exp-t venném.
-
Doink
aktív tag
válasz
zsolti_20 #5258 üzenetére
Azért lett 2 hdmi mert 4 pcie lane van kivezetve 1 helyett. Az ngff és m.2 problémádat nem értem, régen ngff-nek hívták most meg m.2-nek.
Az, hogy egy m.2 slotba többféle (nem csak 2) m.2 csatlakozó is dugható: Key A,B,E,M. és ezek kombinálhatóak is az egy más kérdés. -
Smithy87
senior tag
válasz
zsolti_20 #5216 üzenetére
"Még ha sikerülne is eladnom a ROG-ot, csak olyan laptopot tudnék venni, ami jóval gyengébb, annak pedig nem sok értelme lenne."
Hát igen a gaming noti véleményem szerint luxus cikk és nagyon rossz érték tartó, kb mint az autó. Megveszed 7-8 misiért használod valameddig és hopp már csak 2-3-at ér. Szoktam csodálkozni az aprós hirdetéseken, mikor 980M-el hírdetnek gépet, hogy azé 380e Huf mert 2 éve amikor új volt meg garis 550-ért vettem. Hát az egyszeri vevőt pont nem hatja meg. Nem neked szól csak a te Hsz ed volt az apropó. Én is csak annyit látok hogy azért van már 1060-al gép 2-3 év garival vacsa újjan ergó nem ér már a géped 380-at sem. Bele kell törődni mikor megveszi az ember. -
azbest
félisten
válasz
zsolti_20 #5216 üzenetére
már épp kérdezni akartam, hogy nem jobb e a thunderbolt2 csatlakozója erre, de ahogy látom az is csak 2x pcie2.0, az exp gdc meg 1x pcie2.0. [link]
Szal nem tudom mennyire limitáló tényező az 1x busz egy olyan radeonnak. Amúgy szerintem inkább a laptop kompatibilitása a kérdéses, az exp gdc végülis csak elektronikusan oldja meg az összeköthetőséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged