Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5leteseN
üzenetére
Nem másztam el ram topikba, nem akartam ebből olyan nagy ügyet csinálni. Meghallgattam az AI beszámolóját az alapján ahogy jól kikérdeztem. Matematikailag kielemezve elmagyarázta az összefüggéseket csak néztem hogy vágja a témát.
Mivel sokat nem hoz a konyhára nem rugózok rajta, ahogy mondod annyit nem ér, viszont megtudtam pár dolgot erről, pl nem érdemes túlhúzni. Hát jelzett a laptop, azt hittem nem jön fel.....visszahozta magát és már tudom mit és onnan ne tovább azokkal a ramokkal amiket használok.
A latency jobb lett és nekem ennyi elég is, vagyis ezt is kicsutkáztam, kellett nekem ez a tudat, itt is megtettem amit tudtam. Az AI beszámolóját pedig képernyőmentésekben mentettem, jó volt meghallgatni, mert azért hozott valamit a konyhára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó egy adata 32gb ddr4 ram
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A latency jobb lett és nekem ennyi elég is, vagyis ezt is kicsutkáztam, kellett nekem ez a tudat, itt is megtettem amit tudtam. Az AI beszámolóját pedig képernyőmentésekben mentettem, jó volt meghallgatni, mert azért hozott valamit a konyhára.