Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Sziasztok!
Nehany honapja van szerencsem Thunderbolt 3 konfiguraciot hasznalni.

A kezdeti akadasokat hamar orvosolta az automatikusan erkezo Thunderbolt firmware frissites, azota ilyen savszelesseg problema nem jelentkezett.
Ellenben volt egy erdekes problemaja.
Az eGPU-n kivul hasznalom gyari USB-C-s dokkolojaval is, es persze Windows 10-en kivul Linux-szal is (Ubuntu LTS).
Aztan amikor Linux (+dokkolo) utan Windows 10-et (+eGPU) szerettem volna hasznalni, akkor az elso inditas utan miutan rendben folallt a rendszer eGPU-val, egyszercsak ledobta az eGPU-t, s ra se nezett a kovetkezo ujrainditasig. Igy mindig ketszer kellett inditanom az eGPU-s rendszert op.rendszer (es dokkolo) valtas utan.Aztan lattam, hogy van a Microsoft Aruhazban Thunderbolt-os program: Thunderbolt Control Centre ... ellenben telepiteskor mindig elfekudt.
Aztan lattam, hogy van valami uj DCH-s driver is (es lam az Aruhazas program pont ilyet ker maganak).
Aztan lattam egy forumtemat is az egpu.io-n, ahol pont ezzel a ket programmal meg a ket fajta Thunderbolt driverrel foglalkoznak.Mivel egy Windows ujratelepites utan mar nem volt Thunderbol programom, ezert nagyon furta az oldalamat a kivancsisag az uj Thunderbolt programmal kapcsolatban.
A regi drivert eszkozkezelobol letorolve, s a kicsomagolt konyvtarban levo uj DCH-sal megkinalva, szepen foltelepult a driver is es az aruhazi alkalmazas is.

A legjobb pedig, hogy ezzel a DCH-s driverrel mar nem szakad le az eGPU, igy gyonyoruszepen egyuttmukodik a laptopommal, op.rendszereimmel a szerkezet.

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest