- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti78
csendes tag
Az van, hogy pontosan még nem tudom, ezért nem írtam még le, és már így is írtam 3 üzenetet egymás után, nem akartam spammelni a fórumat (lehet, hogy másnak nem úgy tűnik, csak én éreztem így)
Mikor csatoltam az egpu-t, a windows elkezdett magától telepíteni vmit. Aztán telepítettem én az nvidia drivert (430). Reboot után minden ok volt, kivéve a shutdown crash. Neten láttam, hogy vki egy az egybe úgy járt mint én ugyanilyen setuppal (még az adapter is ugyanaz volt), de semmi válasz a problémára.. [link]
Pár próbálkozás után, gondoltam leszedem a drivert és probálkozom azzal a verzióval ami a windows 7-ben is használtam (399).
Ettől úgy néz ki megjavult, de nem tudom, hogy a driver verzió miatt volt-e ez, vagy azért mert amikor leszedtem az nVidia drivert, az kitörölt még vmi szemetet amit a windows óda rakott az elején mielőtt feltettem az nvidia drivert.
Ez akkor fog kiderülni, ha felrakom a 430-ast, de egyenlőre még nem akarom bántani
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest