Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok,
van egy munkára vásárolt és használt DELL Latitude E5430-as notebook-om, Core i5-ös cpu-val, rendben teszi a dolgát. Irodai alkalmazásokat futtatva, még így is két, szerényebb monitort tudok használni, tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Azt láttam a listában, hogy az i7-es 5440-es alkalmas lenne erre a célra.
A kérdésem az lenne, hogy ennek a notinak van ebben a fórumban helye? Azaz lehet hozzá csatlakoztatni külső videókártyát?
Átfutottam az összefoglalót, amit természetesen átolvasok rendesen is, nem akarom sem az időt megspórolni, szívesen tanulok, ha a meglévő tapasztalataitok alapján azt mondjátok, hogy a gép lehetővé teszi ezt a megoldást.
Nem azt várnám természetesen, hogy az AAA-s címek ultrán fussanak rajta, hanem egy-két netes játék (pl. WT) élvezhető legyen arra 1/2 - 1 órára, ami rendelkezésemre áll 2-3 naponta. Van egy ASUS Strix 970-es dVGA-m, őrá gondoltam volna

Előre is köszönöm, üdv:
A
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest