Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Az említett "Inventor" programot még nem használtam, de ahogy egy pillantást vetettem a google-ra, azt vettem le, hogy ez egy modellező program, amely nem tudom mennyire, de gyanítom eléggé GPU igénylő alkalmazás. (tehát minnél erősebb a külső VGA, annál jobb, és itt a videó memória nagysága is minél nagyobb annál jobb)
A world of tanks -ot személyes tapasztalattal mondhatom, hogy egy gyér cpu mellett (azthiszem Intel pentium P6200) is elég jó FPS értékeket képes produkálni. Ezt persze úgy kell elképzelni , hogy full hd grafikán ( külső megjelenítő) de minimum / közép grafikán képes stabil FPS eket produkálni. Persze pálya, résztvevők, zsúfoltság függő, de mondjuk 30-60FPS-t értem el anno egy GTX 460 al. Nekem Gigabyte 1GB-s 256 bites verzióval van ez a tapasztalatom, és ezt a verziót is ajánlom neked is. Viszont hardveraprón vehetsz olcsóbban is, mint a linkeden.
Viszont a következő lépcsőfok az 560, vagy méginkább a GTX 660.
Én pedig az Aliexpress-t ajánlom, több példányt vettem / kaptam onnan, mindig viszonylag gyorsan, és éppségben megérkeztek jó áron. Itt a konkrét link a termékre
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- 0perces Kolink KLA-003
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest