Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
melyik az ?
párat láttamahogy én látom: szimpatikus, valószinü jókat mond, szerintem ez is egy dinamikus tudomány, amit 30-20-10-5 éve gondoltak, az más volt, azóta más módszerek is lehetnek, amivel elörébbjutás van ...de a következö 5-10-20-30 évben is még újabb lehetöségek lesznek és a mai álláspont is módosulni fog
-> az én következtetésem: nem kell 100%-ra törekedni, csak a ma jobb(nak tünö) felé
mindenki sejtheti hol van hátrányban, hol tud és akar javítani az életmódjánszerintem ugyanugy mint mindegyikünk szervezete (miattam lehet ez elsödlegesen a bélflóra miatt is) egyedi, ugyanúgy a zöldségek, gyümölcsök, stb. is - milyen talajban milyen forgalmú, iparú helyröl van (biztosan, nem a marketing szerint), ezért sem lehet szerintem általánosítani, hogy miböl mennyit (a szennyezett, kevesebb jót tartalmazóból, mert aki nem tanyán magának termeli - az meg szerintem kevés itt...jelentkezhet is
, annak elég nagy a bizonytalansága)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
párat láttam
, annak elég nagy a bizonytalansága)