Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Alaplapos topikban volt téma a botrányos usb AM4 lapokon.
De, más foglalat típust is érinthet természetesen. Nekem AM4-en recsegett a hang, ha görgettem vezetékes egérrel. Már 20e Ft -os usb szűrő a dac előtt, külön spéci 24hz-es pci-e usb kimenet, akkor is csinálta random.
Szóval nem vagy egyedül
AM5-re váltás megoldotta. De, bekaphatja az IBM kompatibilis számítógép. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Egértalpnak való anyagot hol lehetne itthon beszerezni?
-
t.imi
addikt
Urak, itthon encodert hol lehet venni?
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Én nyúltam le a Kone + -t a ph-ról.
Szerintem már volt hekkelve. Kis segítséget kéthetnék,főleg a 4-5. gombbal, DPI váltó gomb ill encoderrel kapcsolatban.LOMEX-nél vettem 4 omron DF, SMD kapcsolók dettó, jobb-bal klikk bolt sem tudta márkát. Enkodert persze hogy elfelejtettem

-Enkoder TTC, ez beszerezhető itthon? Szerintem volt kenve / szétszedve.
-4-5. gomb 90 fokban hajtott, nem volt készleten. Ha elcsípem a nyákon a lábakat és hozzáforrasztom, gány kinézeten kívűl sok gond nem lehet vele (?)
- Gyári DPI négy érintkezős (képen), ami akkkora méretben volt a boltban, az kettő.(fotózva) Ezt berakhatom vagy galibát csinálhat? Ugye zárva lesz a két-két láb a panelen.
-Bal-jobb gomb ragad, magána házon, valami undorító. Lemostam, sikamika, ragad. Vizes polirpapir, lakkozzam le, kenjem be sárral?Csináltam pár képet, remélem minden jól látszik.
klikk + enkoder
4-5. gomb
4-5. gomb felül
DPI váltó
új DPI gomb
görgő jobb-ball klikk
enkoder szélesség
enkoder magasság
enkoder mélység
enkoder tengelyElőre is köszönöm az építő hozzászólásokat

-
t.imi
addikt
válasz
ribizly
üzenetére
Ezt mondta a vevő is. Ezzel én is megfordultam itt, mondtatok 1-2 tippet, végén megoldódott a dolog. Elkönyveltem "ez sima asztalon nem megy-nek".
Nálam tiszta volt a szenzor kb 100% hogy nála is az.
Asztal, fehér papíron nem jó, világoskéken jó. Legalább is nálam így volt. Padon nem tudtam kipróbálni. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Lehet szenzor hiba, ha egyik felületen ugrál, alig mozog a kurzor, máson meg rendesen működik?
-
t.imi
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Laptop, win7, igaz Logitech setpoint v mi bánat rajta van.
Nem telepített semmit, első 1 percben nem is működött. Aztán csak az egér gombok, végül a kurzor is.Mutató ment szépen, asztalon, fehér papíron is.
Fényképnezegetőben csak nagyitani lehet a képeket görgővel, hiába tekerem előre, hátra. Kicsinyíteni oldalsó gombbal....Restart után egér kb 2 percig nem válaszolt, mondjuk nem egy erőmű a vas. Mx518-al, ős giga 6800-al rögtön működik a kurzor.
Ellenben a gombok össze vissza. Nem is értem, alap beállításon sem lehet ez normális. -
t.imi
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Köszönöm a tippet!
Max laptopon tudom megnézni. Mi a teendő, ha ott jó, illetve, ha ugyanazt a hibát produkálja? -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Nem találtam erre illő problémát, max kicsit hasonlót.
Használtan vásárolt gigabyte xm300. Asztal lapon, fehér papíron is néha/sűrűn mintha lemenne alvásba és meg áll a kurzor.
Teljesen random.
Ha nagyon lassan mozgatom, áll mint a cövek.
Erősebb mozdításra elindul.
Játékban dettó.
Beállítanám az egyik oldalsó egér gombot pl másodlagos fegyvernek, azt írja rá a játék, hogy egér görgő le.
Driver a legfrissebb, firmware is.
Friss win 8.1 telepítés, egy mx518 volt előtte, annak a driverét töröltem természetesen.
Eszközkezelőben usb híd egér törölve, újra telepítve.
Mit próbáljak még, mielőtt leszedem a keresztvizet az ex tulajról?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest