Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Be is futott a Honor GT Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Sziasztok!
Megláttam ezt a problémás egerekkel foglalkozó topicot és gondoltam leírom a tapasztalataimat egy Trust MI-6500X egérrel kapcsolatban. A legfőbb gond az, h az egér a tescó -ból van, és állítólag csak 3 nap gart adtak egy olyan tartós használatú termékre amire a gyártó alapból 2 évet vállal. Ez felháborító! Nem valsz, h kicserélik, de azért megpróbálom rájuk borogatni az asztalt, fenyegetőzni a fogyasztóvédelemmel stb., hátha! Szval van ez az egerem ami egyszercsak megadta magát. Az egérkurzor elkezdett laggolni majd teljesen megállt és azóta meg se moccan! Én még egy egérrel sem jártam így! Mindent gondoltam amikor ezt az egeret megvettem, h legfeljebb pontatlan lesz vagy megugrik, de ezt nem! A gombok, görgő műxik, a kábele nincs megtörve sehol, szerintetek mi lehet a gond ? Lehet ezt egyáltalán orvosolni vhogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest