Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Köszi a segítséget mindenkitől. Nem a tápnak van szaga. De tiszta por az alaplap. És lehet jobb hűtő kellene a az alaplapi chipre. De működik jelenleg a gép, már 12 órája egyfolytában. De most szétszedem.....:-)))
-
amdni
aktív tag
Végig vizsgálom az egész gépet, holnap. És nincs többet tuninig. A chipseten van hűtő, az eredeti. Vagy tegyek rá erősebbet? Amikor meg lett terhelve a videokártya (haegemonia jétkot indítottam el), akkor kezdett ''égni''. De nem a videokari a büdös. Hanem a chipset! Lehet a fesz emelésnek nem örült:-)
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Éppen elindítottak egy játékot, mikor a monitoron elment a kép, és színes csíkok jelentek meg, 1-2 másodperc múlva újraindult a gép. De Már a windows betölttődése előtt is csak csíkokat lehetett látni. És nagyon égett szag van a gépházban. Szétszedtem, összeraktam, most műkszik.
De mi lehetett a baj? És mi égett benne??
abit nf7-s 2.0 2500+ barton 190x11=1100Mhz-n futott. core=1.75
connect 3d radeon 9600 jelen esetben nem volt tuningolva. Előző napment: gpu: 325/400 memória:202/230
Jah a chipset 1,6 helyett 1,7 voltra volt állítova. És sz.tem onnan jön az égett szag.
Szóval akkor most mi van?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest