Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Valóban meggyőző. Látványos és nagyon smooth a játékmenet. Annál inkább nem értem, hogy miért nem lehetett elhalasztani a játék megjelenését ezideáig, és miért kellett lejáratni ősszel.
-
Jakesz
addikt
válasz
koppasz1986
üzenetére
Én tökéletesen elvagyok az Efootball-lal, mióta ősszel kiadták hozzá az első komolyabb patchet. Előtte sokat FIFÁ-ztam, és akkor még nem is éreztem rossznak, de mióta hozzászoktam a PES szimulációjához, konkrétan az undor fog el, ha meglátom a FIFA fizikáját, ahogy a labda szinte ragad.
-
Jakesz
addikt
Április 14-én végre kilép a játék a béta státuszból. Lesz sok javítás és újdonság.
Lista: link -
Jakesz
addikt
Én is elvagyok vele, mindenesetre az tény, hogy nem ilyen formában kellett volna kiadni. Vagy ha már igen, akkor jóval a kiadás előtt szólni kellett volna, hogy ez egy alfateszt lesz, szóval senki ne várjon kész játékot. Ennek ellenére a marketingjében végig az volt, hogy milyen csúcsszuper nextgen játék lesz. Szóval tettek róla, hogy az elvárások az egekben legyenek, ahhoz képest azt kaptuk, amit... Tavaszra már jó eséllyel ez egy jó játék lesz, de akkor inkább adták volna ki akkor.
-
Jakesz
addikt
A GP gyűjtésnek van értelme? Nem tudok velük mit kezdeni.
-
Jakesz
addikt
Rengeteget javított ez az update. Konkrétan játszható lett tőle a játék, néhány meccs lejatszása közben nem találkoztam semmi komoly hibával. Jó lesz ez, csak időt kell hagyni neki.
-
Jakesz
addikt
Egy játékon sem röhögtem még ennyit, mint ezen, amilyen bugos. Legalja, amit csinált a Konami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest