- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Vannak hullámvölgyeim a PES-el kapcsolatban, igazad van egyébként. Én is tudom, hogy mondtam már sok mindent. A Fifa például egészen addig majdnem megetetett, amíg meg nem láttam az idei játékmenetét.
Ami a PES-t illeti, az első trailer alapján például nagyon negatívan láttam a dolgokat. A legutóbbi bemutató után javult a helyzet (de még mindig nem győzött meg), és még mindig nem tudom pontosan mit várjak, de igyekszem pozitív maradni.
Egyébként nem vagyok elfogult PES-es, én a számonra jobb focis játékkal fogok játszani. Tegnap mutattak hivatalos felvételeket a FIFA22-ről, és meggyőzött, hogy nem érdemes várnom.
A PES kapcsán pont azért vagyok bizakodó, mert félkész. És ha ilyen állapotban is élvezet lesz játszani, akkor később csak jobb lehet. Nem láttam még belőle olyan játékmenetet mint tegnap a Fifáról, ezért nem tudok mit mondani sem, de az biztos, hogy a Fifában semmilyen előrelépést nem látok játékmenet tekintetében.
Szóval tudom, hogy vannak olyan játékosok akik letették a voksukat egyik- vagy másik játék nellett és nem hajlandóak váltani, én nem ez a kategória vagyok, évről-évre figyelemmel követem mind a két játékot, és próbálok nem bedőlni a marketing gépezetnek, viszont véleményt csak arról tudok formálni, amit megmutatnak számunkra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest