- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Én mindkettőtöket totál megértem, vannak olyan dolgok (nem csak a konaminál) amik azért kitudják csapni a biztosítékot a playereknél. De nem gondolnám, hogy a konami nem azon dolgozik, hogy minél jobb legyen a játékuk. Minél nagyobb piacot szeretnének lefedni Ők is, hogy minél több zsét tegyenek zsebre.
És akkor itt szólnék koppasz1986-hoz: Azzal kell játszanod amit jobban élvezel. Ha az eFootball felcsesz, akkor ne foglalkozz vele. Nézz rá nagyobb frissítéseknél, és hátha egyszer elnyeri a tetszésed. De kár idegeskedni. Én sem vagyok 100%-ban elégedett a játékkal, félre ne értsetek... De Én a FIFA-t képtelen vagyok élvezni, pedig 3 évvel ezelőtt teljesen alap vétel volt, mint minden áldott évben.
Az, hogy ki, mi alapján dönt, mindenkinek a maga dolga. Engem kizárólag a gameplay érdekel, és baszki mondhat bárki, bármit, az Én bajom tudom, de élvezem az eFocit.
Lehetne szebb és jobb menü, de sosem lesz, mert a Konami sosem volt jó ebben, túl Japánok.
Lehetne több tartalom, de sosem lesz, mert egyik PES-ben sem volt az Online rész tele tartalommal (de ha már itt tartunk, a FIFA-ban meg irreálisan sok a tartalom, kihagy 2 hetet és úgy érzed lemaradtál). Viszont a játék mechanika számomra ezerszer jobb mint a FIFA-é, és erről nem is kell vitáznom senkivel, mert ettől még azt is tudom, hogy másoknak mi tetszik a fifában. Egyszerűen csak mást keresnek egy játékban mint Én.szerk.: Arról nem is beszélve, hogy inkább csinálok "Lőj 5-10-15 gólt League/Challenge/Tour meccseken", minthogy "Lőj gólt 16-oson kívülről, gyengébb lábbal, csukott szemmel, háttal a kapunak, piros zokniban" típusú küldetéseket..

A napokban néztem vagy 3-4 órányi FIFA streamet, de esküszöm nem láttam 1 óránál több gameplayt... Az a játék a menüről szól nem a fociról.Ha holnaptól nem lenne eFootball, nagyon hiányozna...

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Motorola Edge 40 5G 8/256GB kártyafüggetlen okostelefon, Jet Black
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolva IR kam gar
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T15g Gen2i 15.6" 4K IPS i9-11950H RTX 3080 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehetne szebb és jobb menü, de sosem lesz, mert a Konami sosem volt jó ebben, túl Japánok.