Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ok, rendben, akkor egy fos.
Mindenhol van refund, 2 órát játszhatsz bármivel, ha nem tetszik visszakérheted a pénzed, minden más csak maszatolás torrent ügyben.
-
Szerinted gáz, szerintem meg gusztustalan.

Érdemes belenézni néhány topikba, több milliós gépek, de a játékokat ellopják, mert megtehetik.
Remélem egyszer itt is lesznek olyan törvények, mint pl. a németeknél...
Igen, letölti majd törli, teljesen életszerű.
2025-ben, amikor egy netes kereséssel 50.000 találatot kapsz arról, amire kíváncsi vagy....
Na mindegy, nem vitát akartam kirobbantani, mindenki a lelkiismeretéhez mérten mérlegel és dönt.
Nekem soha eszembe sem jutna bármit ellopni a netről, játékot pláne, ha nincs pénzem rá, akkor várok.
Nyilván nem attól szaródik el a géped, ha letöltesz egy sorozatot, nem erről beszélek.
Az Icue bloatware, de a sok crack meg mifaszom az nem.
-
És az rgb-vel együtt jár a hűtés testre szabása is, nekem van olyan profilom, hogy csak a billentyű vilagít halványan, a monitor hátulján az ambient cucc, és a 14 ventiből, 10 áll, mert nem kell, hogy menjen, ha mondjuk a fotóimat baszkurálom.
Edit: nincs ilyen, hogy összeomlik, 5 éve használom.
Ha a géped nincs tele letöltött, torrentezett szarokkal ("5090-em van, de a játékot letorrentezem, csak kipróbálom, aztán törlöm" és hasonló balkáni c...ány mentalitás), naprakész a géped, akkor nincsenek ilyen problémák.
Érdekes, nekem soha nem omlik össze semmi, igaz soha nem torrentezek, meg töltök le innen-onnan minden szart. -
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nekem is van az oled-en valami állitható rgb, de én az első bekapcsolás után OFFoltam is.
Ilyesmi, kör alakú:
Nálam is több profil van, játékokhoz külön, aztán zero rpm mind a 14 ventinél, összes rgb OFF.
Icue-ba egy pár órát rászántam az elején, onnantól 1 gombnyomás minden, a profilokat import/exportálni is lehet, nem veszik el semmi.
Az rgb-t pedig úgy testre lehet szabni, hogy az Icue-t kirakod teljes képernyőre, a murals alatt megjelenik az összes rgb eszköz, megfogod és oda húzod, ahova akarod, nagyítod-kicsinyíted, forgatod.
Pl az egérpadra ráhúzod az egeret, mert az ott van irl is.
Gyakorlatilag a képernyőn csinálsz egy virtuális buildet a gépedről, onnantól ha mondjuk áthúz egy repülő a képernyőn, akkor az pont úgy és csak ott köszön vissza rgb szinten, ahogy elrendezted.
Csináltam régebben egy részletes leírást valamelyik topikban, de a nagy leállás vész magával vitte.
-
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Én kizártnak tartom, hogy bármikor is Noctua ventiket használjak, nem azért mert nem világít, hanem mert ronda, ezen nincs mit szépíteni.
Amúgy a QX ventikbe amiket használok, még temperature sensor is van, amit az Icue monitoroz is, mondjuk még sosem néztem rá, de ha kérdezik, van.
Az alaplap rgb-t azonnal kikapcsoltam, default ON-on van, de mivel nem tudom az Icue-val kontrollálni, így nem is kell.
Az én házamhoz 0 ventit adtak gyárilag, én szereztem be mind a 14-et.
Vertical GPU telepítés red flag nálam, hűvös kártyát akarok, nem fenszi kinézetet. (a ház aljábó 3x14cm hűti, ha élére fordítom a kártyát, akkor szart sem ér a sok venti alul).
VGA világítás nálam is solid fehér, visszavett fényerővel. (Amúgy az összes rgb moderált, 60%-os fényerőre van állítva az Icue Link hub-ban).
A monitor hátulján nekem 240cm Corsair LS100 van, az viszont a képernyő tartalom alapján változtatja a színét, késés nélkül, azonnal.
A bill/egér/egérpad szintén a képernyő (meghosszabbítása) lefelé, pont az történik azokon, ami a képernyőn.
1000 számra vannak itt is játékprofilok, de én nem használok ilyesmit soha, csak az ambient módot, minden eszközön.
-
Persze, én is hűtésfetisiszta vagyok, bármelyik mesh ház mellé odaraknám a fishtank házamat, az egyik legjobb hűtésű ház.
Js nekem is van kettő olyan profilom, ahol konkrétan 0 led világít (egy játékra, egy idle).
És van az ambient mode, amikor minden eszköz a képernyőn megjelenő színeket és mozgást adja vissza.
Ha pl. a képernyőn elmegy balról jobbra 4 különböző színű autó, akkor az a házban is pont úgy történik balról jobbra, mind a 20-25 rgb komponensnél.
Más rgb-t nem használok, ennyi. -
Mindegy...vagy nem tudsz olvasni vagy nem akarsz, nem vagyok Icue ügynök, nem is célom promotálni, csak a süket baromságra reagáltam, amit mondtál úgy, hogy a leghalványabb fingod nincs róla, hogy mit tud egy full Icue Link komponensekből épített gép....ja, tudom, neked ezt jelenti az rgb:

Na, sorry az OFF miatt.

-
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Eszembe sem jut.
Hosszú és rögös út vezetett a kánaánba, amit nálam az Icue kényelme, problémamentessége és rendkívüli sokoldalúsága testesít meg.
Synthwave: teljesen mások az igényeink, úgy tűnik...felét nem is értettem, annak amit mondtál.
Én csak játszok a gépen, meg néha ránézek, hogy milyen jól néz ki.
-
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Synthwave: np.
JulianSinulf& Csandi: lol, ezt a sok faszságot amit itt összehordtatok, a tájékozatlanságotok számlájára írom, nincs harag.

Lassan 5 éve az Icue-t használom, jelenleg 25 eszközt vezérel a gépbe (14 ventilátor, AiO, ramok összes periféria ambient light, etc), de nemsokára a Philips Hue integráció is képbe kerül.
Gyakorlatilag hibátlan a szoftver és pl. RGB terén olyan dolgokat tud, amit egyik másik gyártó sem.
Nem beszélve az 1 gombnyomásos profilokról, amiket évek óta gépről gépre viszek.
10 profilom van...mindegy, hosszú....használjátok 5 fajta szoftvert, jó lesz minden.
-
Hányingerem van a nyelvtan náciktól, de az első mondatban van két hiba: utód: rövid "u", "gyártó" félregépelés.
ON: mit jelent az Icue-t nélkülöző kifejezés?
Messze a legjobb szoftver a piacon, gyakorlatilag a lába nyomába nem ér egyik gyártó sem, nem értem a mellőzését.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő