Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sok szoftvert nem ismerhetsz.
Az icue egy hulladék. Tudom, használtam billentyűzethez. A sógor használja a gépéhez, aztán mindig áll neki egy venti az elejében, mert frissített az a vacak.
Nálam frissítés után fagyott állapotban "indult". Feladatkezelővel ki kellett lőnöm és utána elindítani.A Logitech Gaming Software még egész nyűgmentes és felhasználóbarát volt. Csak kinyírták és behozták a hulladék G Hub-ot.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Már javítottam, de köszi. Most szokom a 38 gombot, még van variálás a logikai kiosztással, meg reflexből félreütés, olvasni meg kb. félsoronként szoktam, szóval mindenképp jó, hogy szóltál.
"mit jelent az Icue-t nélkülöző kifejezés?"
Az, hogy nem kell a konfigurálásához iCUE, mert van webes appja, a Corsair Web Hub.
"Messze a legjobb szoftver a piacon,"
Az a QMK, és annak GUI-jai (VIA/Vial), illetve a wireless üzemre optimalizált ZMK. Meg még a gyarkolatilag VIA webfork Keychron/Lemokey Launcher. De a QMK a top, Vial erős második, és semmi proprietary driver még csak meg sem közelíti őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest