Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyrin
    addikt

Hmmm... :B Elnézést. Komolyan mondom, a Windből, ami nálam járt, kilógott az akku hátul. :B De tényleg elnézést.

Billencskényelemben nem igazán láttam különbséget a kettő között, mindekettőn "jó" gépelni. Igaz, nekem a 701 billentyűzetével sem volt bajom. :)

Zsanérok: ugyan az a mechanika, mint a 701en. Tényleg lehet, hogy a Wind egy sajtónak szánt példány volt, nem tudom.

Nekem a wind is tetszett, méretéhez képest nagyon tuti jószág. :K Mondom, hogy csak a 701-es múltam miatt vártam az asusra. :DDD

Semmi gond, csak a félreértések megelőzése végett szóltam. Igen, amit te tapogattál az a 6 cellás sajtóváltozat volt, amiből tényleg kilóg az akku, de az se hátra, hanem lefelé, és ezáltal megemeli kicsit a gépet.

A 701-et nem nagyon érdemes már választani sztem, akkor inkább a 901, aminek nem igazán konkurenciája sztem az 1000H, mivel méretben és súlyban már jelentős a különbség, ha valaki a minimum súlyt és méretet keresi, annak 901, aki nem a legkisebbre törekszik, annak inkább 1000H.

Új hozzászólás Aktív témák