- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Na hát akkor sorba: 1215N ezaaaz
!!!! a számomra (majdnem) tökéletes gép!-töltő: ugyan az, mint a többi eeePC-é gyenge kis vacak, de ha nem vagy agresszív akkor nem lesz baj vele. (nekem van, de csak azért, mert egyszer be volt dugva én meg belerúgtam a vezetékbe, a csatlakozó meghalt, de az aljzatnak semmi baja nem lett. csatlakozócsere és kész 100Ft)
-akksi: simán meg vagyok elégedve 3,5, és 6,5 a két véglet (3,5- full fényerő, ION játék, 6,5 min fényerő, de WIFI!)
-fullHD: érdekes történet.... akasztotta már meg netes HD videó, de az ION-om nem viselkedik 100%-osan, driver/szoftver bajom van még vele...
- játék: jó lenne, de sajna az ION csak x1-es porton csatlakozik, úgyhogy nincs elég sávszél, nem tudja megmutatni mit tud.... NFS u2 maxon azért elfut, ezt találtam régi gépemen, újabb játékot nem futattam még
-memória: mintha az új BIOS már kezelné a 4GB-ot is, de ennek utána kéne járni
-ION-dedikált
-USB 3.0 - a drivert már felraktam, de sajna még nem tudtam kihasználni...
-Külső monitor használata: én egy 32 colos Samsung LE32C650-et használok külső monitornak, nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha rádugom a HDMI-t akkor nekem mindig átvált magától ION-ra. jelenleg azzal szenvedek, hogy átvigye a hangot HDMI-n, mert nem akarja, pedig tudja gép, mert már régebben egy philips tv-re dugva átvitte a hangot, úgyhogy ez is csak szoftveres probléma.
Ami eddig kimaradt: típushibák amire készülj fel (én is tudtam őket előre, mégis megvettem, és nem bántam, meg)
Billenytűzet: gagyi a felfüggesztése, hollámzik az egész a gépelés közbe (engem nem zavar)
tapipad: a jobbklikknek rossz a nyomáspontja (szintén nem vészes)A gépet nagyon szeretem, amin változtatnék:
-erősebb wifi (alig tud pár MB/sec-et egy teljesen N-es hálózaton)
-matt kijelzőt tennék bele (sokat használom nappal kocsiban és sajna magam jobban látom, mint a képernyőt
de sajnos ebben a kategóriában majdnem az összes notinak fényes kijelzője van. Amúgy a képe szép, mondjuk keveslem a színeket, de a felbontása nagyon jó, 1366*768- több mint tesóm 15,4-es notijának 
Az összeszerelési minőséggel teljes mértékben meg vok elégedve, a kijelző zsanérjai is elég masszívan tartják a kijelzőt
A többire nem tudok válaszolni, a hátán nagyobb nyílás van mint az 1005HA-n memóriát sztem tuti lehet cserélni.
Bármi más kérdésed van szívesen segítek, sztem best buy! Az 1005HA hordozhatóságban verhetetlen volt, de ez meg használatban verhetetlen, hiába kicsi belefér mindenbe, mégis meg lehet vele csinálni mindent! (nincs is másik szgépem, ez a fő gép is otthon) A súlya alig több mint a 10 colosaknak, felbontása megegyezik a 13-15 colosakéval, de méretre,súlyra sokkal kevesebb. Ha hordozni akarod, mégis teljes értékú gépre van szükséged akkor ne is keress más méretű gépet. Ebben a kategóriában ez az egyik legjobb! 2magos proci, ION mi kell még?

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!!!! a számomra (majdnem) tökéletes gép!
de sajnos ebben a kategóriában majdnem az összes notinak fényes kijelzője van. Amúgy a képe szép, mondjuk keveslem a színeket, de a felbontása nagyon jó, 1366*768- több mint tesóm 15,4-es notijának