- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chooky
tag
Vettem egy ASUS EEE 701SD (8gb SSD) minilaptopot és linux volt rajta. Tettem rá egy XP pro-t, de hihetetlenül lassú. Még a netezésnél is 3-4 másodpercet kell várnom ha egy linkre kattintok (nem a netem a lassú, mert 4mb-osom van), vagy ha épp leakarok menni a lap aljára akkor is azt kell néznem hogy a vinyó ledje csak világít folyamatosan másodpercekig, arról nem is beszélve hogy a bekapcsolás után kb 8-9perc múlva tudok bármit is csinálni a windowsba. Kicseréltem a 512Mb-os memóriát 1gb-ra, de szinte semmi változás.
Igazából netezésre akarom csak használni csak a gépet, valami viszonylag normális működési gyorsaság mellett.
Nem érdekel se a frissítés, se az hogy játékok menjenek rajta és a helyigény sem akadály (csak a 8gb SSD-re ráférjen), a fő cél mint már mondtam is a "gyorsaság".
Ezért gondoltam hogy itt tudtok nekem mondani valamit ezzel kapcsolatban, hogy mi lenne a megoldás? Olvastam már a TinyXP-ről de nemtudom hogy az gyorsabb-e, vagy csak a helyigénye kisebb!? Vagy valami lebuított verzió kellene rá?Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- MacBook Pro 2020 13.3" M1 16 GB RAM 256 GB SSD TOUCH BAR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 4,Ryzen 5 PRO 7540U,16gb DDR5,512SSD,MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET, GARIS
- Latitude 5410 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv új akku gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest