- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Real_Necro #16 üzenetére
-
DJGABI
addikt
Magamon baromi kevés van:
- telefon (tokban sim tű)
- tárca most épp (abban minden fontos: bank-, szépkártya, melóba belépő, jogsi, személyi, lakcím, tesco. apró miatt nekem mindenképp rendes tárca kell, nem tudnám megszokni h a zsebemben zörögnek)
- zsepi
- rágó
- pecsétnyomó (hétvégente kikerül)
kb ennyi.Jó kis Canyon hátizsákban [link] van a cuccok nagy része:
- powerbank
- sim adapterek, -tű
- pendrive-ok, otg kábel, sd olvasó
- irattartó (benne a kártyák másik fele: adó, taj, meg ilyen sose használt pontgyűjtők: mol, supershop, coop... ezeket lehet digitalizálom a másik topic-os módszerrel. de nem hinném h akkor is használnám: mol-nál ritkán tankolok, mekiben meg coopban örül ha sorra kerül az ember, meg nem látom a pontgyűjtés értelmét. teszkóban még csak van valami látszatja, havi pár száz forint megtakarítás)
- gyógyszerek, ragtapasz, zsepiCsavarhúzó van melóban, meg otthon fiókban is, nem szoktam cipelni.
Kést rendeltem múltkoriban, valami picit majd akarok magammal hordani.
USB C adapteren gondolkozok ilyen kulcstartóra fűzhetőn, de lehet inkább minden sűrűbben használt kábelen (3) hagyok egyet...
Meg lehet hogy proli, de vettem hasi tasit. Így vállon átdobva használom mostanában, ne a zsebem nyomja a mobil, tárca kombó. Sokkal kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- ÚJ Assassins Creed Shadows - The Complete Official Guide - Collectors Edition
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest