- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
powerwade #11 üzenetére
A kesztyűtartómban mondjuk van csavarhúzó meg akkus lámpa, kisbicska stb... de táskában ilyeneket nem hordok. Pénztárcám és irattárcám külön van, pénztárcában benne van a forgalmi, meg ha néha papírpénzezek, így az lassabban használódik el. Az irattárca viszont folyamatos használatban van. Napi vásárlások, klubkedvezmények stb. Tuti fele kártyát kirakhatnám valami másodlagos tartóba és szerintem így is fogok tenni, mert ez már tényleg sok.
Az iclip megtetszett, ami a kínai kütyüsben lett linkelve. Azt néztem itthon is elérhető, bár nem olcsó:
[link]Ami miatt tetszik, hogy nekem a plasztik lapozós tartóm 1 év alatt elhasználódott, de az elődje is csak 2-3 évig bírta.
-
Real_Necro
veterán
Látom szerettek cipekedni. Nem mintha nálam nem lenne egy csomó vacak, de csak mert lusta vagyok kipakolni, kocsi meg háztól házig visz, melóhelyem meg már a második otthonom, így a sok-sok itt eltöltött év alatt van minden itt is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest