- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
na ezt nem tudtam; ha lehet 400on hajtani akkor nyert ügyed van, és erős gépet sikerülhet összeraknod... mondom, a pqi ramokat egyáltalán nem ismerem; a lannnal meg a hangkarival azt csinálsz amit te akarsz...
bár sztem előbb próbáld ki őket...
na én majd csak de. fogok a következőre válaszolni, ha még kell vmirejo8
[Szerkesztve] -
Zotya84
őstag
Az ára nagyon jó, A PQI RAMokat nem ismerem, de javaslat, ami még olcsó is: Samsung modulok, (áltCL2,5), de kicsit drágábban már CL2eshez is hozzájutni - bár most fogok venni a közeljövőben egy TwinMOS DualChanell Kit-et (1024MiB, CL2,5 - de nekem elég)
A procit nem ismerem, most cseréltem 2400+ról 2500+ra, amit 3200+on hajtok, a Sempront sztem nem fogod tudni 400MHzen meghajtani - de biztos van aki többet tud mondani erről. Az én NF7S2G-m is ezen chipsetes, csak nem MCP déli híddal, és nagyon meg vagyok vele elégedve, úh sztem a chipsettel nem lesz gondod. Az 1GiB RAM meg biztos segít. -
klepto
addikt
Ne röhögtess már!
Ennyi pénzért én már nosztalgiából is megvenném, nekem is a második aMD-m alatt az első lapom ECS volt!
Szerintem 8k-ért 1-2 hónaposan röhögve, de egy év múlva 6k-ért is könnyedén el tudod adni, ah mégsem válik be!
Vedd meg, annyival nem lasabb a többinél, mint amennyivel olcsóbb...
És még valami, amit nem illik elfelejteni: az ECS a világ egyik legnagyobb alaplapgyártója (egyes infók szerint a 2-ik, és az első az Asus)!
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Szerintem az árához képest jó!
Én ezt az ECS lapot nem ismerem, de a márkát igen: nem tuningbajnok, nem sebességbajnok, de ár/érték arányban verhetetlen és baromi megbízható!
Valahol középtájon lehet sebbességileg szerintem
Mindenesetre egy teszteredményre én is kíváncsi lennék
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest