Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Nem tom. Ehhez nincs hozzáfűzni valóm, mert Sis chipsetes SocketA lappal (nem csak ecs lappal, de semmilyen más lappal se) még nem volt dolgom (nem véletlenül) és szvsz már nem is lesz.
K7VTA3 vs. Radeon dologról már mintha halottam (olvastam) volna vmit. De bevallom már elfeljtettem, hogy mit. :( Ilyen gépet is raktam össze csak én Gef4-et raktam mellé. Töckéletes mind a mai napig. Ez bosszantó dolog elismerem, de ilyesmi előfordul sajnos.
Nézd nem akarok meggyőzni senkit se. Én is MSI lapot venék ha rámszakadna pár milla :), csak azt mondom hogy ecs alapokra is lehet jó gépet építeni. És ez biztos, mert nem csak nekem sikerült ezidáig. (Sajnos! :D Mennyit kaszálhatnék ha csak én lennék képes összerakni az ecs gépeket. Havi 2-3 millió lapot gyárt az ecs... :)) lenne munkám nem mondom. Futná belőle MSI-re :DDD)
Ja a 2. K7S5Apro lapban nincs véletlenül kimerülve az elem, mert olyankor szokott felejteni a bios. De ez csak egy tipp. :) -
igi
aktív tag
Még nincs. Az AsRock XE, és az ECS L7S7A2 között vacillálok. Ez utóbbinál fix az AGP/PCI (illetve azt is külön állíthatod MHz-enként), csak Csepy kolléga 1 kicsit elbizonytalanított...
Na húzok, mert randim van az asszonnyal, és nem kapok vacsorát, ha lekésem... :))
üdv:igi -
Csepy
őstag
Hi!
Nos K7S8X rev 3.01-eket adok el.
Ezekben általában Radeon 9200, 9600-ak futnak, nem is rosszul!
Ja, és ECS-ből megvolt a ''legnépszerűbbek'' palettája, K7S5A (kinyírta a vinyókat), L7S7A2 (meghaltak a másodlagos IDE-k) és volt K7VTA3 (hulla jó lett a táp).
hát ennyit az ECS-ről
Regards: Csepy
Aktív témák
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest