- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Nem tom. Ehhez nincs hozzáfűzni valóm, mert Sis chipsetes SocketA lappal (nem csak ecs lappal, de semmilyen más lappal se) még nem volt dolgom (nem véletlenül) és szvsz már nem is lesz.
K7VTA3 vs. Radeon dologról már mintha halottam (olvastam) volna vmit. De bevallom már elfeljtettem, hogy mit. :( Ilyen gépet is raktam össze csak én Gef4-et raktam mellé. Töckéletes mind a mai napig. Ez bosszantó dolog elismerem, de ilyesmi előfordul sajnos.
Nézd nem akarok meggyőzni senkit se. Én is MSI lapot venék ha rámszakadna pár milla :), csak azt mondom hogy ecs alapokra is lehet jó gépet építeni. És ez biztos, mert nem csak nekem sikerült ezidáig. (Sajnos! :D Mennyit kaszálhatnék ha csak én lennék képes összerakni az ecs gépeket. Havi 2-3 millió lapot gyárt az ecs... :)) lenne munkám nem mondom. Futná belőle MSI-re :DDD)
Ja a 2. K7S5Apro lapban nincs véletlenül kimerülve az elem, mert olyankor szokott felejteni a bios. De ez csak egy tipp. :) -
igi
aktív tag
Még nincs. Az AsRock XE, és az ECS L7S7A2 között vacillálok. Ez utóbbinál fix az AGP/PCI (illetve azt is külön állíthatod MHz-enként), csak Csepy kolléga 1 kicsit elbizonytalanított...
Na húzok, mert randim van az asszonnyal, és nem kapok vacsorát, ha lekésem... :))
üdv:igi -
Csepy
őstag
Hi!
Nos K7S8X rev 3.01-eket adok el.
Ezekben általában Radeon 9200, 9600-ak futnak, nem is rosszul!
Ja, és ECS-ből megvolt a ''legnépszerűbbek'' palettája, K7S5A (kinyírta a vinyókat), L7S7A2 (meghaltak a másodlagos IDE-k) és volt K7VTA3 (hulla jó lett a táp).
hát ennyit az ECS-ről
Regards: Csepy
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest