- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Ismét működik a fórum!
Azért érdekes hogy mitől javult meg. Írtam hogy a reggel egy másik oldalam is meghalt, és magától megjavult. Most tudatosult bennem, hogy azért nem teljesen magától. Ugyanis reggel ugyan azt a programot még egyszer telepítettem, de más néven. És a telepítés után vettem észre, hogy az előző is működik. Akkor még nem láttam összefüggést a két dolog között.
De most mégiscsak elgondolkoztam rajta, és ugyan azt a fórum programot de más néven ismét letelepítettem. A telepítés végeztével viszont elindult az előző fórum is.
Na erre kössetek csomót!
-
snowdog
veterán
Nem tudom, én sem tudok belépni, már írtam a support-nak, hogy nézzék meg mi a baj. Nálam is ugyan ezt írja. Belenéztem a MySQL adatbázisba, ott minden hozzászólást látok. Lefuttattam egy MySQL ellenőrzést, és az nem talált hibát.
Az error_log-ban van egy ilyen hibaüzenet, de ezzel nem tudok mit kezdeni: "[10-Feb-2018 11:40:52 America/New_York] PHP Fatal error: Function name must be a string in ...Load.php on line 142"
Reggel egy másik oldalamra is ezt írta, de az magától megjavult. Lehet hogy szerver oldalon van valami probléma (amerikai szerver, gondolom időbe telik, mire válaszolnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest