- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeewap
tag
Hali! Szeretnék vásárolni egy $350-os tételt USA-ból (pontosan New York, mivel csak ott kapható). Szerintetek melyik a megbízhatóbb szállítási mód: DHL Expedited $20, vagy USPS Express Int Mail $50? Gondolom a vám nem függ egyiktől sem. Mit javasoltok?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tomeewap
tag
válasz hun620 #28461 üzenetére
Bocs, azt értem hogy az értéktől is függ, a vám dolgot az "átcsusszanás" alatt gondoltam, vagyis melyiknél szigorúbb a vámolás folyamata. Ugyanis olvasgattam hogy a DHL ezt saját maga intézi, és sokszor az itthoni árakhoz viszonyítva számol áfát és vámot.
Én csak a szállítás minőségére és sebességére lennék kiváncsi. Köszi.
-
Tomeewap
tag
A mai napon az egyik megvásárolt termékemhez az alábbiakat írta az Ebay:
"This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center."
Ez egy drágább telefontok magától a gyártótól rendelve (melynek van jópár negatív értékelése, de hát azért mégis csak hivatalos és a gyártóról van szó). USPS first class szállítással rendeltem december 14-én, de a track csak azt írja, hogy Depart LA dec 16., azóta semmi. Ilyenkor érdemes tenni valamit, vagy még várjak?
-
Tomeewap
tag
válasz SirAlo #39978 üzenetére
Nekem december óta jön az amerikai first class mail csomagom, és még mindig nincs itt. Feladjam vagy reménykedjek?
2013-12-16 00:00, Depart USPS Sort Facility, LOS ANGELES, CA 90009
2013-12-15 07:22, Processed through USPS Sort Facility, LOS ANGELES, CA 90009
2013-12-14 00:00, Electronic Shipping Info Received -
Tomeewap
tag
A buyincoins teljesen ok, én rendszeresen rendelek tőlük. Mindig 1-2 napon belül feladják és ez a trackingen is látszik. Sing post-tal elég gyorsan meg szokott jönni a csomag, a kínaival már nem. A tracking számot a rendelés menüben látni fogod hamarosan.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeewap
tag
Hali! Amerikai First Class postás küldemény után milyen elérhetőségen lehet érdeklődni? Magyar postán nem látnak semmit. December 13. óta várok egy kisebb csomagot és még nem érkezett meg.
-
Tomeewap
tag
Sincerity pendrive kereskedőhöz lenne egy észrevétel:
Év eleje óta több pendrive-ot és memóriakártyát rendeltem tőle (nagyjából olyan 25-30 db-ot). Ebből eddig csupán 2db jött meg. Többször is megrendeltem ugyanazt (gondolván hogy elveszett), de az ebayes véleményekben egyre többen írják, hogy csal az eladó, tehát nem adja fel a terméket. Eddig az ebay visszadta a pénzem, de még van jópár várakozó tételem, és aggódok hogy az ebay még engem néz majd csalónak...
Ti hogy álltok az eladóval?
-
Tomeewap
tag
válasz SUPREME7 #43737 üzenetére
Lehet hogy igazad van, és a postás a ludas. Máshonnan is szoktam rendelni többféle terméket, eddig mindig minden megjött, de itt fontos megjegyezni hogy mindet tracking-el rendelem, egyedül a sincerity nem küld nyomkövetéses levelet. Egy nagyobb értékű memóriánál megkértem hogy küldje újra a terméket számmal együtt, ez meg is jött, viszont ez esetben 700 Ft-ot kellett átutalnom.
Mondjuk szinte lehetetlen kideríteni hogy a postás volt e, vagy sem. Egy másik lehetőséget kipróbálok azért: a munkahelyem egy másik városban van, teszek egy próbát hogy ide megérkezik e a rendelés. Ha igen, akkor meg van a válasz
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest