- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Soma01 #71805 üzenetére
A problémát nem tudjuk mi megoldani.
Az 1. pont lehet, hogy megoldás, mert így kell fizetnünk ezután. Én látok is logikát benne, mert sokan nem aktiválják sem az eBay-n, sem a PayPal-n az sms-s belépési védelmet, ezzel a módszerrel "rá van kényszerítve" hogy legalább a fizetés 2 lépcsős legyen, mobilon kelljen engedélyezni és így megelőzhető a "feltörték a fiókom és vásároltak a nevemben" probléma.
A 2-vel igazad van, az a probléma megkerülés. De azért is írtam ezt: ha sürgős a fizetés.
A 3. meg az esetek nagyobb %-ában megoldja. Mint írtam, ide be van dolgozva az amit az ügyfélszolgálataik javasoltak.
Jeleztem, kértem segítséget, válaszoltak.Van 4. megoldás is, de az nem igen viszi előre a dolgokat. Megvárni amíg rájönnek a hibára és kijavítják.
A probléma az, hogy legtöbbünknél normálisan működik, így nehéz megtalálni, hogy kinél miért nem megy a dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- ASRock FM2A58M-HD+ AMD FM2 / FM2+ alaplap