Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Mert parasztok,
teljesen nevetséges. Egy ruhadarab volt eladáson és belekötött az ebay, elsőnek lenullázta azzal az indokkal, hogy hamisítvány.
Válaszoltam nekik, hogy nem hamisítvány mert meg van a blokkja és az eredetiséget igazoló cimkéje. Hozzá kell tenni hogy nem valami ócska levis etc.. cucc hanem egy híres divattervező egyik terméke.
Felraktam ismét és a ganék rá egy napra ismét írtak hogy akár fel is függesztik majd ezért az accountomat mert hogy hamisítvány etc.. és levették ismét.Betelt a pohár, felraktam és fizettem plusz kép galeriát amiben az eredetiséget igazoló cimkék voltak. (Hozzá kell tenni hogy ettől a divattervezőtől vannak fent más cuccok is és mindenféle cimkék nélkül.)
A tetvek kivárták az utolsó napot és tájékoztattak hogy ismét megsértettem a kis recska politikájukat és levették a hirdetést plusszba felfüggesztették az accountomat több mint egy napra ami azzal járt hogy nem tudtam felrakni semmit és a fent levő cuccaim le lettek törölve MIND.
Ebben az esetben nem térítenek vissza semmit! Volt fent kb. 15-16 cuccom a mobiloktól kezdve sorolhatnám.. kb. 8óra volt hátra ezekből természetesen vevőkkel.Rá vagyunk sajnos kényszerülve erre a tetves ebay-re...
Innentől kezdve paypal mint fizetési mód törölve (nagyobb értékű cuccaimnál amúgy sem volt bejelölve és laptopot is adtam el banktransferrel) Van annyi voksom hogy boldoguljak paypal testvér nélkül. Ebay meg továbbra is licitálás 1euro-ról, elérhetőség megadva, email aláírásban pedig ott lesz a link a weboldalamra, emailben le lesz dumálva minden, és 1euro,postaköltség 200. csáó. 2perc alatt úgy sem veszik le.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest