Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
na nekem is elvielg azt mondta a német hogy feladja a héten...remelem jöv heten emgjön a cuccom.
amugy ha az illetőnek akinek pár pozitiv visszajelzese van , attól rizikós vásárolni igaz?

-
válasz
sycorax182
üzenetére
változó, lehet 9-10 is mint ahogy írták, de nekem jött már meg 4 nap alatt is csomagom
-
cocka
veterán
válasz
sycorax182
üzenetére
9-10 nap
-
sycorax182
tag
Üdv!
én felhívtam az ezen http://www.dunainfo.net/~ebay/vam.htm az oldalon említett számot, de ott azt mondták, h a feledószám alapján tudnak csak infót adni róla!
Egyébként Hong-Konból rendelt már valaki?
Mennyi idő alatt érnek ide kb a csomagok onnan? -
dferee
tag
Mennyi most az ajándékhatár pontosan 100$ nem tudja valaki?

-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megoldani, hogy egy angol oldalon listázott termék a német ebay-en is megjelenjen? -
-
Markgx10
őstag
Lehet, hogy az is számít, hogy én egri vagyok és vidékre +1-2 nap lehetne a posta?
Nem tudom, az ebay.com-on 12, az ebay.de-n 6 vásárlásom (és pozitív visszajelzésem
) volt eddig, de hamarabb még egy sem érkezett meg.A legnagyobb szopás (már elnézést) eddig az volt, hogy Kanadából rendeltem egy órát, ahol az eladó magára vállalta a postaköltséget, de volt olyan kedves pont emiatt a legolcsóbb postával
, valami hajó, vonat stb. ilyennel elküldeni (felületi vagy hogy hívják) és 6 hét alatt ért ide, ez természetesen nem mind "külföldön" töltötte szegény órám, hanem 2 hétig volt vámolás alatt, mert ugye ami nem gyorsposta, azt nagyobb valószínűséggel szétszedik (nem biztos, hogy így van, megint csak saját tapasztalat) és eddig ezt az egyet még meg is vámolták. A hajam kihullott az idegtől mire megkaptam. 
-
Pompi
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
Akkor én eddig vagy jó sellereket fogtam ki, vagy szerencsém volt.
UK-ból péntekről hétfőre itt volt a cumó egyszer - mondjuk ez rekord, de egy hétnél több még nem nagyon volt. USA-ból is max. egy hét volt, de inkább 5-6 nap (USPS). Hong Kongból egy dolog jött még meg csak, de az is nagyon gyorsan 5 nap alatt, igaz 2 másikra várok lassan 2 hete. -
Markgx10
őstag
válasz
afterburner_
üzenetére
Én a német ebayről 7-8 nap alatt kaptam meg amiket eddig rendeltem (nagyrészt órák), az ebay.com-ról, ha amerikai címről jön akkor általában 2 hét, de ha EMS-sel küldik akkor az is 7-8 nap alatt itt van
Ez persze nem biztos, csak saját tapasztalat, de az biztos, hogy amit eddig vettem bármelyiken, azt mindig elküldték, hál' Istennek 
-
afterburner_
őstag
na renelek egy kis aprosagot, 36 Euroert a németektől, kivancsi vagyok megkapom e, bar a csavonak 5000 értékelése van, szal remelem megérkezik, általában mennyi kintről ide mo-ra a posta?

-
-
lúzer
veterán
válasz
afterburner_
üzenetére
nem
-
L.T.
tag
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Kezdjük azzal, hogy notebookra 0% a vám! Ha ajándékként jön, ha nem akkor is. Viszont ettől függetlenül van rá ÁFA ami 20 %. A vámtarifa könyvet megtalálod itt az 553. oldalon a 8471 30 00 KN kód alatt. Ne keresd notebook-ént vagy laptop-ként, úgy nem találod. Hivatalos elnevezése: "10 kg-nál nem nehezebb hordozható automata adatfeldolgozó gép, amely legalább egy központi feldolgozóegységet, egy billentyűzetet és egy megjelenítő egységet tartalmaz" Ennyi futotta az EU-tól

-
afterburner_
őstag
na meg oylan ekrdesem is lenne ha beregeltem az ebay.com-ra akkor hogy tudok a ebay.de-n vasarolni mert nem enged be azzal a reggel
külön be kell oda is regisztralnom? -
magi20
senior tag
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Type of Service: Express Mail International
levélként adták fel
nemtudom usa-ból hány kg- lehet levélként feladni.
de én úgytudom hogy általában nem a kisméretű levélpostai küldeményként feladott csomagokkal szoktak foglalkozni,hanem a nagyobbakal.
ergo ha levélként lett feladva,lehet megúszod. -
Jimmy Clark
csendes tag
Akkor tehát ha jól értem, már nem tehetek semmit. Kivéve, ha netántán nem adták még fel mert akkor megkérhetem õket, hogy ajándékként küldjék és ne tüntessék fel a cég nevét (ugye jól mondom, ekkor a legkisebb a vám probléma esélye?).
Ha meg már feladták akkor vagy van benne számla és akkor tiszta sor. Vagy nincs és akkor nekem kell mutatni vmit. Ilyenkor mit tudok mutatni? A paypalos fizetést? Vagy jobb, ha õk állapítják meg (és azt mondom, hogy nincs semmilyen számlám)?
Amikor megérkezem, már nálam kell lennie a pénznek?Köszönöm az eddigi gyors válaszaitokat, hálás vagyok értük.

-
afterburner_
őstag
sziasztok srácok ma regeltem az ebayre, és paypalom is aktivalodott, az lenne a kérdésem hogy akarok eladni az ebayen meg is jelenik az eladasnal amit hirdetek de nem találtam az ebayen az eladó termékek közt, van valmai korlátozás hogy csak akkor adhatok el ha lebonyolitottam pár vételt? vagy pedig egyszerűen nem mutatja a sajat termekeimet a kereső?

-
Flow
senior tag
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Inkább rosszat jelent, mivel
DAVID HARROLD
EBUY ELECTRONICS INC.De aztán ki tudja... nem akarok vészmadár lenni...

-
Jimmy Clark
csendes tag
Ez az emailt kaptam amikor feladták:
This ship notification is being sent to you by the U.S. Postal Service at the request of DAVID HARROLD. If the "Shipped To" address information is not correct, please contact the Shipper.
A package with a Click-N-Ship label created on usps.com containing the following information is scheduled to be shipped on 05/29/2008.
From:
Shipped to:
DAVID HARROLD
Én
EBUY ELECTRONICS INC.
2020 UTICA AVE
BROOKLYN NY 11234-3216Type of Service: Express Mail International
Label Number: ********Nem tudom, hogy ez most jót vagy rosszat jelent. (remélem jót...)
Ja egyébként kemény 85$ fizettem a szállításért (ami kevésnek tűnik). -
-
magi20
senior tag
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
én úgy tudom,---hogy attól is függ hogy lett feladva.--------ha pl fedexel adták fel,akkor elvileg átengedika vámon,annyira nem nézik meg.
bár.----------mivel pl németből feladnak egy csomagot a dhl-el,akkor a magyar posta hozza ki.--bár ez egyedi eset,mivel a német dhl,a német posta.-:-)pöppet más kategória mint itthon.
Bár mivel a fedex idehaza drága,elvileg azt is a magyar posta hozná ki.
-
Flow
senior tag
taric kód keresése, mert a szöveges kereső szerintem nem működik megfelelően. Elvileg itt van, mire mennyi vámot kell fizetni...
-
Flow
senior tag
Szerintem fedik a valóságot azok a dolgok, amiket leírtál.
Jimmy Clark: Én kaptam már notebookot (kb hasonló értékben) az usából, ha jól emlékszem vagy "sample", vagy gift volt ráírva, és nem kellett semmit fizetni. (viszont magányszemély adta postára és nem cég).
A kérdéseidre csak olyan válasz adható, ami "lehettel" vagy "valószínűvel" kezdődik. Valószínűleg nem gift-ként adták fel, mert ahogy látom ez egy komolyabb cég, ráadásul még az sincs odaírva, hogy igyekeznek csökkenteni a vám és egyéb költségek kockázatát, vagy ha gond van, előbb velük lépj kapcsolatba.
Ha fizetned kell, akkor (vételi ár + pk)*20%*3%(ezt csak tippelem, de van egy adatbázis a vám és pénzügyőrség, vagy apeh, vagy hasonló oldalon, most hirtelen nem ugrik be).
-
Pompi
nagyúr
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Ha ajándék, akkor nincs vám. Ennek feltétele, hogy a csomagon fel legyen tűntetve, hogy az, és a ráírt érték a határon belül legyen. És még ilyenkor is fenáll a veszélye, hogy megnézik mi van benne. Olvastam már olyat is, hogy csak előtted nyithatják ki a csomagot és hallottam már ennek ellenkezőjéről. Ha kibontásra kerül és van benne számla, akkor az alapján megy a vám és áfa fizetés (egyébként ez utóbbi a húzosabb tétel és nem maga a vám), ha nincs benne számla, akkor bekérik a számlát, ha nem tudsz ilyet felmutatni akkor pedig ők határozzák meg az értékét. Ezek itt a fórumon és egyéb fórumokon ill. oldalakon beszerzett infóim, nemtudm mennyire fedik a valóságot, nekem ilyenben ezidáig nem volt részem, de biztos, hogy van a topic látogatói között olyan, akinek igen, várj egy kicsit szerintem le fogják írni.
-
Jimmy Clark
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Csak magánszemélytől kaphatsz ajándékot, és csak 45 euro limitig. Ha a csomagra több van ráírva már elve bukó (gondolom). Ha kibontásra kerül akkor meg pláne.
-
Jimmy Clark
csendes tag
De akkor ha jól sejtem azt is mondhatom, hogy ajándékküldemény? Erről milyen igazolás kell? Megkérem a boltot, hogy írjon egy emailt?
Hogy nézne ki az a párbeszéd:
Bemegyek.
Én: Mennyit kell fizetnem?
Bácsi: Nem tudjuk, ezt önnek kell megmondani mivel nincs benne számla.
Én: Ja akkor viszont ajándékként kaptam. Szóval nem fizetnék.Szóval ez így gáz lenne. Vmi okosabbat kéne.
-
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Ha csatoltak számlát akkor szívó, fizetheted a vámot és az áfát, ha pedig nincs akkor a paypal számla alapján történik az eljárás.(ahol szintén fizetsz, csak rajtad múlik, hogy mennyit)
-
Jimmy Clark
csendes tag
Köszi a fontos infókat.
Tehát ami lejött az az: ha van feltüntetett számla akkor nincs menekvés. De mi van, ha nincs? Ennek mennyi az esélye? Vagy a számla a küldeményen belül van? Gondolom nem nyitnak fel minden külföldi küldményt.
Lesz-e olyan, hogy bemegyek a vám hivatalba és az adott kérdésekre adott válaszok függvényében fogok fizetni (mondjuk mennyiért vettem, vagy mutassam meg a számla másolatát ilyesmi)? Vagy amikor ott vagyok már minden meg lesz állapítva?Egyszerübben: Tehetek most még valamit az ügyért, vagy már csak az ima marad?
-
Jimmy Clark
csendes tag
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Ja és ahol vettem [IbmFactoryOutlet]
-
Pompi
nagyúr
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Ebből a már sokszor említett kis leírásból elég sok kérdésedre választ fogsz találni.
-
Jimmy Clark
csendes tag
Vettem egy notebookot az ebayen usaból (240k-ért). Naiv voltam, meggondolatlan nem számoltam azzal, hogy mi lesz a vámmal
. De most nem ez a lényeg.
Megrendeltem, paypal-on fizettem érte, elkuldték pénteken, még nem érkezett meg.Elsősorban nem az érdekel, hogy mennyi az esély rá, hogy átcsúszik (persze érdekel), hanem az hogy hogy történik az eljárás: bemegyek a küldeményért azt ott szembesülök azzal, hogy megvámolták? Netán előre értesítenek? Utólagosan kell fizetni, vagy csak úgy vehetem át ha fizettem? Milyen kérdésekre milyen válaszokat célszerű adni a "veszteség minimalizálására"? Ki fog szemben állni velem és faggatni? Egyátalán a postára kell menjek? Meg kérdezzem-e az eladó céget, hogy mit írtak rá a küldeményre (ezt ugyanis nem tudom), nehogy giftel érveljek azt besüljek?
Szóval, most beparáztam így olvasgatva a neten, hogy netán +23,5%-ot kell fizetnem... (vagy nem ennyit?)

Köszi a válaszaitokat a sok kérdésemre (és irányítsatok át ha rossz topikban vagyok), remélem a lelkem valamelyest megnyugvást talál...

-
L.T.
tag
válasz
Ironfist
üzenetére
A fizetésnél kétfajta opció van: vagy a paypal vált, vagy a kártyát kezelő bank a mindenki saját árfolyamán. Ha a paypal vált látszik a huf érték is ha a bank akkor csak a vásárlási érték amiben vetted( $,€, £, AU$ stb)
Egyébként van paypal topic kérdésed inkább oda való lenne szvsz. -
Ironfist
csendes tag
Hello!
Páran írtátok már itt hogy külömböző bankok eltérő értékben váltanak devizát paypalos fizetésnél. Ilyenkor nem a paypal váltja át? Hisz már azelött megjelenik hogy az pontosan hány huf lesz mielött elutalnád.
-
Pompi
nagyúr
válasz
sycorax182
üzenetére
Meg érdemes nézegetni az order detailseket, ott is néha feltüntetik, hogy mikor adták fel a cuccot. Bár nekem ez az utóbbi időben csak az ebay.com-on működi, a co.uk-n nem látszik ez.
-
válasz
sycorax182
üzenetére
Nem kötelező emailt küldeni, de Priority Mail, EMS v Fedex esetén mindig kapsz értesítést.
-
sycorax182
tag
Még egy kérdés.
Rendeltem elég sok cuccot összesen kb 30 eladótól (mind powerseller) azonnal kifizettem őket. Néhánytól kaptam mailt, hogy elküldték már a cuccot. Néhánytól meg semmit. Kérdésem a következő: valszeg a többi cucc is úton van, csak azok az eladók nem küldtek mailt, vagy mindig kötelező mailt küldeni? -
magi20
senior tag
válasz
sycorax182
üzenetére
valúszínűleg levélpostai küldeményként lesz feladva,így nem lesz vám.
-
sycorax182
tag
sziasztok!
csak egy gondolat, meg két kérdés:1. akiknek nincs paypal-juk: ne féljetek tőle, higgyétek el, megéri, jobb, gyorsabb, biztonságosabb. mostmár szinte alig lehet másképp fizetni. a lóvét hamarabb megkapják, mint utalásnál, így hamarabb nálad van a termék.
2. Hong-kongból kb mennyi idő alatt érkeznek meg a cuccok, mert most a 7-20 napba ugy van szamolva, h min meg max. De mi a tapasztalat, kb mennyi idő átlagosan?
3. Berendeltem 20 darab telefontokot. 16 dolcsi, pk-val és értékbiztosítással együtt. Most jöttem csak rá, h ez szép és jó, de vajon mit szólnak a vámnál. hiába, hogy ajándékként adják fel. Lehet, h ez már kereskedelmi mennyiség? Ha nem akkor vajon levámolják?
Hogy működik a vám, mennyit kell fizetni?Köszi előre is
-
mope
tag
Sziasztok
A következő a problémám, gondom.
Rendeltem egy telefont egy stoneswei nevű tagtól. Kifizettem paypal en neki. Aztán irta, hogy Magyarországra nem tudja kipostázni, végülis nem értettem az okot, pár nappal rá kért egy másik címet. Találtam egy usafuvar.com oldalt, ők foglalkoznak ebay es rendelések haza szállításról. Megadtam az eladónak az új címet (usafuvar-ét) elvileg most oda postázza.
Kérdésem, hogy szerintetek megérkezik a telefon, vagy lenyúlja az usafuvar ?Másik problémám, hogy ebből a telefonból véletlenül két darabot rendeltem, illetve az első rendelésem után az ár valamiért duplájára ugrott és ezét azt természetesen nem fizettem ki hanem egy újat rendeltem amit kifizettem. Viszont most kaptam egy felkiáltójelet és azt irja unpaid item. Ez jelent nekem valami problémát?
-
rlazol
veterán
sziasztok,
van egy cucc, amit szeretnék megvenni, kis érték (14 GBP), de csak paypal. Nekem olynaom nincs, tudna vki segíteni? Bankon keresztül v postán rendezném az illetővel.
köszönöm!
-
passatgt
aktív tag
régebben kérdeztem ems-es külföldös vámos kérdést
egyik csomagra kellett fizetni vámot, de előtte felhívtak, kérdezték fizetem e, vagy visszaküldjék, visszaküldték

másik simán megjött, pedig értéke ua volt...

Más:
EU-n belül akkor nem vámolnak igaz?
Cipő UK-ból -
Pompi
nagyúr
Megjött az első hong-kong-i termékem
Pénteken adták fel. Azt hittem tovább fog tartani.
Igaz ugyanaznap ütöttem le 2 másik hong-kongi-i cuccot azok még sehol. Úgy látszik ez volt a legkorrektebb seller.
Szintén pénteki feladású termékek UK-ból hétfőre itt voltak, USA-ból pedig szintén ma jött meg. Picit termékeny voltam a múlt héten na (igaz apróságok)
-
O.K.
Akkor elküldetem velük mégegyszer.

Nem fognak rájönni, hogy füllentettem?
Ahogy elnéztem van valami csere dolog náluk, elküldik mégegyszer a hibásnak vélt terméket, nekem meg vissza kell küldenem a rosszat. A postaköltég "csak" háromszorosa lenne az összes lemez árának...

Ha esetleg a becsületes utat választanám: A postaköltséget visszautalnák miután megérkezett hozzájuk a csomag?
-
lúzer
veterán
Paypal protection megy, nekem 3 esetben adtak vissza pénzt, abból 2 esetben az eladó sumákolt minden hülyeséget kitalált, de javamra ítéltek.
pl. nekem más címet adott meg amire visszaküldtem és mást a paypalnakigaz el kellett faxolni a feladóvevényt, hogy visszaküldtem, meg mellékeltem a levelét ahol a címet írta de sikerült
-
Német eladóktól túl sokat ne várjál, nekem volt, hogy 2hét alatt kaptam meg (amíg US-ből rendszerint 3-6 nap alatt megkapom) Nem mindig válaszolnak ill. írják meg, hogy feladták a csomagot. Parázni egyelőre nem kell, csak 1 hét telt el a fizetés óta, de van eladó aki megvárja amíg paypalról átmegy a pénz a számlájára és csak utána adja fel a csomagot.
-
magi20
senior tag
általában magyaroknak ilyeneket küldenek:-)
én úgy tudom tudsz reklamálni,de a postát neked kell állnod.
legjobb ha eljátszod hogy nem kaptad meg,és utalja vissza a pénzt,különben negatívot adsz,és fel is jelented.így anyagilag jobban jársz,bár nemtudom mekkora összegről van szó.
-
Habár nem Ebay hanem Amazon, de bemásolom ide:
Rendelem az Amazon.com-tól egy-két DVD-t.
2 hétre rá meg is jött a csomag, de az egyik sorozatnak 2 lemeze is sérült. (1 csupa karc, 1 ujjlenyomatos--> pedig újat rendeltem)

Leírná valaki a reklamáció menetét?
Ha visszaküldöm, mennyi a postaköltég?
Ajánlottnak kell feladni? Azt a bubis borítékot a postán kell kérni? (tényleg nem tudom, lépésről lépésre, szájbarágósan kéne leírnotok a választ)

-
Flow
senior tag
Hali! A helyzet a következő: május 21-én rendeltem egy használt telefont németektől + apróságot hongkongból. Paypal-lal fizettem azonnal. Azóta semmi reakció az eladótól (200+ feedback, 97,4%), hogy megkaptam a pénzt, vagy feladtam a csomagot, akármi, Pedig tegnap vagy tegnapelőtt írtam neki egy üzenetet, hogy legyen szíves szóljon, mikor adja fel, hogy tudjak kalkulálni, mikor ér ide kb. A hk-it megkaptam ma...
Mikor kezdjek parázni?
Ha meglépett a pénzemmel, mi a teendő? A termék adatlapján volt olyan, hogy paypal protection... ez biztosít engem?Köszi a válaszokat!
-
KMan
őstag
koxx es luzer koszonom!
Talaltam par ilyen termeket es ez az 1 cent vagy 1 penny ez tenyleg valos ar?

Mivel azt olvastam hogy feddback-et nem kotelezo adni, ezert cegtol vagy maganszemelytol erdemesebb rendelni hogy biztosan kapja feddback-et?
Aztan hogyha egy nagyobb eladoval fogok majd beszelni O latni fogja hog ilyen kis szarokbol szereztem a feedbackem? -
xanthous
újonc
lúzer, Integra, köszi szépen a segítséget!
-
-
-
kaller1
veterán
Sziasztok!
Az alábbi problémába futottam:XY eladótól rendben megjöttek a cuccok,mentem is az ebay-re feedback-elni,erre a következő dolog fogad:
eBay Note: This user is no longer registered on eBay.
We are unable to add your Feedback for 1 transaction
Here's why:
Item xxxxxxxxxx was not found because:
This item number does not exist.
Or you have already left feedback.Egy ilyen eladóról van szó:
Positive Feedback: 98.7%
Feedback score: 29740Most mit csináljak? Ilyenkor mi van?
-
xanthous
újonc
Szia, köszi a válaszokat!
Igen, ebay.co.uk-n nézem és Hungary-re van állítva minden lehetséges lakhelyre vonatkozó beállítási pont. A Paypal-em is, ami az ebay accountom-hoz van rendelve magyar címhez mutat.
Így néz ki a dolog:
"Postage costs: To Hungary -- US $1.99 (discount available)
Other Int'l Postage (see description)
Service to Hungary
(more services) "
"Dispatches to :
WorldwideCountry : Hungary
Quantity : 1
Postage and packaging : US $1.99
Each Additional Item : + $0.99
To : Hungary
Service : Other Int'l Postage (see description) "Olvastam még, hogy célszerű ajándékként feladatni kisméretű/kisértékű tárgyakat a vám és áfa elkerülése végett, ha eu-n kívülről rendelünk. Kapcsolatba kellene lépjek az eladóval és megmondani neki, hogy ajándékként postázza? Mi ennek az "etikettje"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, az ebay.com-on 12, az ebay.de-n 6 vásárlásom (és pozitív visszajelzésem
Ez persze nem biztos, csak saját tapasztalat, de az biztos, hogy amit eddig vettem bármelyiken, azt mindig elküldték, hál' Istennek

. De most nem ez a lényeg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/