Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz mr.dana #869 üzenetére

Ja ez nem is fog menni :D Akinek 10 méterről 1ms alatt szerel a játékosa, ott működik, ahol meg 0 mm a hitboxa, ott elsétál mellette. Az AI-n sok múlik. Próbáld ki a world classt, majd az amatőr ai-t. Ez is kb ilyen.
    Tegnap volt pl egy meccsem, ahol ziccerbe kerültem Fodennel a sprintet megnyomtam a labdaátvételnél, a labdaérintés után egyből elvette a labdát az ellenfél mögüle. Az enyém konkrétan megállt. Be se vette a sprintet. Majd a következő támadásból a nerfelt sprintel lefutotta az általam irányított, visszafele előnyből sprintelő védőmet. A különbséget zongorázni lehetett. De ezt mindenki tudná itt napestig sorolni. Csak azt nem tudom soha eldönteni, hogy a kapcsolat kiegyenlítése miatt van erre szükség, vagy szimplán szemétség, vagy nem tudnak programozni. De valszeg mindhárom. Bár az gyanús, hogy este 7-12ig nem tudok meccset nyerni harmad osztályban, majd délelőtt meg igen. Este nem futnak a játékosaim, csak totyognak, nem szerelnek, és az ellenfél kukutyinból szerel állandóan a másodperc törtrésze alatt. Majd középpályán megszerzett labdát egyből passzolja előre, amit a szándékosan szét futó védőim között kapásból belő, amiről még a kamera is lemarad. Meccsenként egyszer legalább. Na meg a gombokat nem veszi be. Aztán délelőtt meg valahogy mégis megy. Ott nem adom el a labdát. Nincsenek ezek a gólok. A meta letámadás elmarad. Érdekes. :DD

Új hozzászólás Aktív témák