- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
bubuska10 #10283 üzenetére
Ez nem meta vagy nem meta kérdés. Nekem pl semmit nem számít ki az a paca a pályán. A gólörömnél számítana, de azt nem nézek, mivel a gólok 95+% a gagyi, a gép által lezsírozott. Mit ünnepeljek rajta, hogy az ellenfél játékosai amatőrön vannak, és még idegesítsem. Nekem annyi számít, hogy minél magasabb szám legyen az ingame statnál, a s/w-nál, vagy chemivel már 97-98 legyen csatár és szélső poszton is. Barcolaval ez pl megvan. Ezért beraktam. Nem valószínű, hogy számít, de ezek a milyen a mozgása meg ilyen baromságok nálam végképp nem konzekvensek. Egyik meccsen átfolyik mindenen, ha hátra rakom a kezem is, a másikon meg az ellenfél védője mint egy porszívó beszívja a labdának látszó pixelt. Ezért tartom, hogy ha a játék jó lenne, akkor a licenszek nélkül is jó lenne. Aitana bonmati helyett james diaz rodriguez lenne rá írva. Az emberek szerintem akkor is ráköltenék Magyarország GDB-ét.
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10 #10283 üzenetére
ezzel még úgy is egyet tudok érteni, hogy egy ideje már nagyon ritkán játszok.
Végtelenül unalmas a szinte ugyanoéyan csapatok ellen játszani.
A játék ezen szakaszában annyi jó lap van már egy-egy posztra, mégis szinte mindig ugyanazok jönnek szembe.
Nekem több mint 1400 meccsen keresztül Del Piero volt CAM poziban, pedig már bőven voltak nála jobb alternatívák.
De egyszerűen nem volt szívem kivenni a csapatból a klublegendát
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest