Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maltegra
csendes tag
válasz PerczelZita #18222 üzenetére
Nehéz megnyomni, de azért véletlenül sikerül? Nem hangzik jó tervezésnek.
Nincs Pocketbookom, de gondolom, ha teljesen kikapcsolod, akkor utána a bootidő miatt lassabban kapcsol be, mintha csak alvásból ébresztenéd fel.
-
maltegra
csendes tag
válasz Milan86 #18278 üzenetére
Ezek közül egyik sem olyan, amivel csak a gond lesz, nem hiszem, hogy mellé tudsz lőni.
Mik a preferenciák?
A Kindle 2019 olcsóbb, mint a másik három, de cserébe rosszabb a felbontása. De ez könyvolvasásnál nem zavaró, csak képregényeknél hasznos főleg a nagyobb felbontás szvsz.
A Paperwhite 4 vízálló + van benne dark mode.
A Pocketbookban meg könnyebb mappákba rendezni a könyveket, ami hasznos, ha az illető nem csak 10-20 könyvet akar rajta tárolni egyszerre. Meg kezeli az epubot is, de amúgy meg Calibrével pár kattintás átkonvertálni az epubot mobiba, amit megeszik a Kindle is. -
maltegra
csendes tag
válasz Milan86 #18282 üzenetére
Nekem Paperwhite 4 van, azért Kindle-t választottam, mert az előző is az volt, és megszoktam a rendszert, meg elégedett voltam vele, és azért nem az olcsóbb modellt, mert képregényeket is olvasok rajta.
Ha belefér a keretbe, akkor inkább ezt ajánlanám.
Ja és még a szokásos: vegyél hozzá tokot is, vagy mondd meg az ajándékozottnak, hogy vegyen. Ha nő, akkor nagy valószínűséggel érdekelni fogja a tok kinézete.
Fólia meg nem kell rá a nép ítélete szerint.[ Szerkesztve ]
-
maltegra
csendes tag
válasz _ _ _ _ _2 3 #18407 üzenetére
Attól függ, hogy hogyan tanulsz. Ha ide-oda lapozgatsz, keresgélsz benne - azokat én is tableten néztem.
Ha csak folyószöveg, és csak a "lényegnek" kell megmaradnia, engem nem zavart az a 0,6-7 mp. -
maltegra
csendes tag
válasz _ _ _ _ _2 3 #18435 üzenetére
Ja hát én se, de ez lett a legjobb megoldás a lehetőségek (nyomtatás, ekönyv olvasó, tablet) közül.
BoB: nem tudom, régen volt már. Lehet, hogy nekem nem 0,6 mp volt, nem mértem stopperrel, de nem zavart.
Mondjuk én főleg pároldalas szakmai cikkeket olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest