Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz Degeczi #2659 üzenetére
PayPal-lal fizetnék, pár száz Ft ekkora tételnél tényleg nem számít. Estebankos vagyok, a harmadik legrosszabb a deviza váltása a hazaiak közül (Citi és a K&H után) sokkal jobban azzal sem járok.
Utóbbi öt eBay-es rendelésemből három nem jött meg, 10-20k eladott termék alatti eladótól nem rendelek, mondjuk ezek apróságok voltak. Valószínű a magyar posta nyúlja le, sajnos többször volt már rá példa. -
Vyndree
őstag
Kicsit off, de ilyesmi lámpát honnan lehet beszerezni. Olyat keresek, ami a készülékből nyeri az energiát, nem elemmel megy.
-
Vyndree
őstag
válasz Degeczi #2691 üzenetére
Várjuk az összehasonlítást!
Nook Simple Touch ára most 16eFt, a Kindle 5 kb. 23eFt ($110) a Kindle Touch $155. Kijelző ugyanakkora, a minőség is nagyon hasonló a szakik szerint, a Nook androidos, root után tudod akár használni táblagépnek is és minden formátumot kezelni fog. -
Vyndree
őstag
válasz troland26 #2701 üzenetére
Gratula. Nook Simple Touch rootolás vagy itt esetleg itt egy videó ami még hasznos lehet. Így olvasva nem tűnik vészesnek
Létezik, hogy a Amazon Kindle DX (10"-os) 17,899Ft ? Mitől ilyen olcsó, mi a trükk benne? Létezik, hogy ez csak a tok lenne?
-
Vyndree
őstag
Apropó Nook Simple Touch rendelés: VÁM-ot, ÁFÁ-t, akármit nem kell utána fizetni? Mennyi az értékhatár? Vagy a Britektől ÁFA mentesen lehet rendelni, csak az USA-ból érkező termékekre vonatkozik?
-
Vyndree
őstag
válasz troland26 #2720 üzenetére
Sikerült rootolni? Az androidportál-os leírás és file jó hozzá, vagy ez még a régebbi készülékhez van? Úgy kell ahogy ott le van írva?
Hétfőn rendeltem Nook Simple Touch-ot a skót gyerektől (colourb4uk), még nem jött meg. -
Vyndree
őstag
válasz Dhampir #2730 üzenetére
Olvasásra fog kelleni, amit lehet EPUB-ba konvertálok, ehhez meg nem fog kelleni a root. Majd ha már unalmas, akkor lehet rajta fúrni-faragni, de elsőre elég értelmetlennek tűnik belenyúlni, főleg ha nem tuti a siker.
Garancia tudja valaki hogy működik? Gyári 2 évet ad hozzá a skót. Itthon van valami képviselete a cégnek, vagy ki kell küldeni ha gond van?
-
Vyndree
őstag
válasz Mister_X #2742 üzenetére
Csináltam videó-t, de szintén nem tud fényre közel fókuszálni, néha elkapja és látszik hogy olvasható még ha kicsi is.
http://youtu.be/GVx3DxE8zZQ -
Vyndree
őstag
válasz Mister_X #2765 üzenetére
Esetleg Prestigio PER3172B nem lenne jó neked? (video) E-book reader a neve, de inkább multipad vagy nem tudom minek nevezik, mert az ebook ma már e-inkes. Előnye, hogy sötétben is kényelmesen hasznlható
17,8cm-es 7"-os TFT (matt) színes állítható fényerejű kijelző, 8 óra üzemidő (olvasás esetén kb 20 óra), eBook (epub, pdf, fb2, html, txt) + audio + videó + kép olvasása, feleségem már néhány könyvet kiolvasott rajta. A könyveket itt is epub-ba kell tenni, hogy a betűméret megfelelő legyen.
Ára használtan 8eFt körül van. -
Vyndree
őstag
válasz Tristis #2767 üzenetére
Ismered is ezt a gépet, vagy csak látatlanban fikázod? Utoljára ilyet az Apple topicban olvastam "van az Apple, a többi mind szemét", szeretik is az ilyen elfogult embereket...
Van egy szutyok Samsung tabletem, gagyi (NST) olvasó megrendelve, ezen a szemeten meg munkahelyen videózni, sötétben olvasni szoktam/szoktunk, tudod nekünk ez is megfelel. -
Vyndree
őstag
válasz Mister_X #2771 üzenetére
Ennyiért vettem 1,5 év garanciával, dobozában teljesen újszerű állapotban, de ha még sokáig fikázzák lehet eladom. A gombokkal lehet lapozni, nincs benne se wifi, se dzsípíesz, tényleg csak olvasásra, videózásra, kép nézegetésre alkalmas, egyszerű mint a faék. MicroSD-vel bővíthető, ami azon van megnyitja, vagy ha az USB-jén a gépre teszed bármit tölthetsz rá, usb-n TV-re kötve mindent lejátszik róla (mármint a TV).
-
Vyndree
őstag
válasz Mister_X #2773 üzenetére
E-digitalban láttam kirakva, de szerintem Media Markt, Euronics és egyéb ilyen helyeken is meg lehet nézni. Köztes szemeten ilyenek a képeid.
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
Innen indult az egész, semmilyen napsütés és drága tablet nincs benne olvasd át többször.
Egy szóval nem mondtam, hogy ezen a legjobb ezen olvasni vagy ennél nincs jobb gép a világon. Kicsit segítek, képregények megjelenítéséhez keres valamilyen eszközt legyen az tablet, e-book reader vagy ami közte van szemét. Arról sem volt szó, hogy tabletként használom, sőt, nevezzük inkább readernek mint tabletnek, az eladók is ennek nevezik. Szobában/autóban olvasásra alkalmas főleg azoknak akik nem akarnak sok tízezer Ft-ért nagy tudású tabletet vagy olvasót venni. Ez egy olcsó és jó megoldás, de természetesen nem a legjobb.
10eFt alatt nekem milyen ötleteid lennének? -
Vyndree
őstag
válasz Aranygyerek #2776 üzenetére
-
Vyndree
őstag
válasz whatnot #2840 üzenetére
A Nook Simple Touch most fele annyiba kerül mint a PW és nem tud annyival kevesebbet. Kindle 3 Key-hez hasonlítva (ez van kéznél) a kijelzője nem marad el, nagyon szépen olvasható epub és pdf egyaránt. Ha a pdf nem képként van beszkennelve akkor nem kell átalakítani, illetve pdf-ben nem tudsz betűtípust állítani, csak betűméretet.
Ez a videó neked készült.Miért van az, hogy ha PDF-et átkonvertálom EPUB-ba (Calibre), akkor minden második sor után betesz egy üres sort? Ez ilyen, vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Vyndree
őstag
válasz AkosAkos #2868 üzenetére
Nekem 26%-on volt az akkuja, de feltöltöttem teljesen, kb egy óra alatt LG telefon (500mAh) töltővel. Szgéppel nagyon lassan tölti, ha nincs más jó az is, de az legalább 2 óra. Akkut formázni nem kell, töltsd fel 100%-ra és kész.
Nook gomb - Setting - Device info és látod hogy áll. Ha a Screen savert kikapcsolod (Settings - Screen - Screen timeout: 1 hour) akkor tudod közben sasolni. Egyébként nyugodtan nyomkodhatod közben, én még könyveket is tettem rá, beállítottam a wifit stb. nem NiCD akkuról beszélünk. -
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
Kindle 5 is akciós: az amazon.de -n most €69 (kb. 20,5k OTP-s bank kártyával középárfolyamon)
Innen lehet valahogy rendelni Mo-ra? -
Vyndree
őstag
Vége a Nook tabletnek
A cég azért döntött így, mert megelégelte a tabletrészleg veszteségeit, illetve a gyártással járó kockázatokat. Ugyanakkor továbbra is fejleszti népszerű e-könyv-olvasóit. -
-
Vyndree
őstag
válasz AkosAkos #2955 üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy ami PDF-ben van azt sokszor felesleges átkonvertálni, csak rosszabb lesz. Sortörés, elválasztás stb. PDF-nél is lehet, ha nem képként van megcsinálva, betű méretet váltani, szóval úgy jó ahogy van. Három próbából három könyvnél jártam úgy, hogy dupla sort emelt, minden második sor után üres sor keletkezett.
-
Vyndree
őstag
Ezzel mit lehetne kezdeni, hogy a Nook kezelni tudja? sima PDF, de nálam kiakasztja a gépet, átkonvertálni meg nem tudom, bár eddig csak az online konvertálóval próbáltam.
Ezt is EPUB-ba kell, vagy hagyni PDF-ben? -
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
válasz Dhampir #3004 üzenetére
Túl vagyok rajta, nekem nem jött be, már vissza is tettem gyári állapotba. Fel kell tenni a NookManager-t egy SD-re és hagyni onnan bebotolni, majd a kérdésekre értelem szerűen válaszolniés a végén az SD-t vissza formázni.
(ha gondoljátok csinálok róla egy leírást lépésről lépésre) -
Vyndree
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten