Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mit írtam. Másolj fel pl. epub-ot a Kindle-re csak USB-n keresztül, meglátjuk, hogy milyen "képet" vág hozzá
Pláne, hogy sok oldalon .prc illetve .epub kiterjesztésű könyveket lehet vásárolni. A mobi/prc támogatást pedig már szerintem kivezette pár éve az Amazon, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pláne, hogy sok oldalon .prc illetve .epub kiterjesztésű könyveket lehet vásárolni. A mobi/prc támogatást pedig már szerintem kivezette pár éve az Amazon, ha jól tudom.
Dr.NX