-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Hehe, én meg pont mostanában tértem vissza Nickelhez, ideiglenesen. Közel egy évnyi csak Koreaderezés után feltűnő, hogy jobban bírja akkuval, de jóval lassabb is (szintén Libra 2).
Egyelőre most elvagyok vele, ami nekem valóban hiányozhat Koreaderből az az eszközök közötti progress sync, minden másra elég a Nickel. Mivel azért jobb telefonon is könyvet olvasni, mint nem olvasni könyvet egyáltalán amikor nincs nálam a Libra.
De jelenleg most nagyon bejön, hogy nem kell minden könyvnél tölteni az eszközt, meg az is tetszik, hogy szépen dimmel amikor sleepből felkapcsol a világítás (ez a csicsa funkció mondjuk nyilván nem szempont, azért a QoL fícsörök hiánya érződik).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest