Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Csak hogy legyen egy ellenvélemény is: én bő két hónapja használok egy világítás nélküli Kobo Touch-ot, maximális megelégedettséggel. Nincs olvasólámpám, mégis teljesen használható, autóban hátul ülve, a szobámban, szabadban egyaránt jól olvasható. A beépített statisztika szerint 60 órát olvastam eddig és öt könyvet fejeztem be rajta.
Összesen 12e ft-ért jött Aliexpresszről, ha lett volna áfa, akkor kb 17nél állt volna. Mivel én is 20-on belül szerettem volna megoldani, a világításos nálam sem jött szóba, de a legkevésbé sem bántam meg ezt a vételt. (Világításos készüléket még nem is láttam egyébként, így lehet ezért nem hiányolom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Univerzális 7 -11 Fejtámlára Rögzíthető Autós Tablet Tartó (iPad)
- Hibàtlan, karcmentes ONYX Go Color 7 64 GB fekete - 21 hònap magyar bolti garanciàval!
- Új PocketBook 700 Era Stardust Silver 16GB magyar e-book olvasó - Még 20 hó bolti garival! -
- Újszerű, garanciás Lenovo Tab M8 4/64GB (4th gen) tablet - Több, mint 1 év bolti garival! -
- AKCIÓ!! iPad 9 Gen, wifi, 64 Gb, bontatlan eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest