Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
pamper #19872 üzenetére
nem tudtam kihámozni, hogy számodra mi a tanulsága a történetnek. azért csalódtál, mert nem tud olyan dolgokat, amit egy kis utánaolvasással előre kideríthettél volna, vagy itt is szívesen felvilágosítunk, vagy azért, mert eltűntek a könyvek? utóbbi nem hw-es hiba, egy ismert jelenség, több Kindle tulajjal megesett már az olvasó típusától függetlenül, ahogy így hirtelen rákerestem, és biztosan van is rá megoldás. én annyit írtam anno, hogy árban nem látom olyan szuperjó dealnek, azt fenntartom, ennyiért lehet már használt Paperwhite-ot venni, aminek vannak előnyei, de a rendszer nyilván azon is ugyanez lesz.
jamez:
azért azt tegyük hozzá, hogy a Voyage a Kindle olvasók között is egy külön kategória. Egy PW4 árát szerintem bőven megér annak, aki nem szolgáltatásokat, hanem olvasási élményt vár el a pénzéért. számomra totál érthetetlen, hogy ha ezt a minőséget tudta az Amazon 2014-ben, akkor jelenleg miért nem járunk fényévekkel előrébb, mert ennyire kontrasztos kijelzővel azóta sem rendelkezik egy Kindle olvasó sem. nem rosszak a Paperwhite-ok, de megkockáztatom, hogy a különbség egy régi pearl kijelzős Kindle és egy PW3/4 carta kijelzője között (a felbontást leszámítva) kisebb, mint a PW3/4 és a Voyage kijelzője között, úgy, hogy utóbbi kettő technológiában nem is különböznek. nem véletlen, hogy sok Voyage tulaj csalódott, amikor Oasis2/3-ra váltottak, mert abban vélték megtalálni az utódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest