Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
fattyu
üzenetére
Szerintem meg nem.
1. Gondold át. Késsel is lehet gyilkolni, nem mindegy mire használod!2. Na vajon mi? Értem én, hogy rettegsz, de miért keltesz felesleges pánikot, mindenféle alap nélkül?! N+1 alkalommal jutottam innen ingyen programhoz. N+1 embernek nem okozott semmi problémát(és az általuk használt legváltozatosabb védelmi programok egyikének sem). Nem mellesleg az áruház (merthogy ez egy szoftware bolt) pillanatok alatt lehúzhatná a rolót, ha ilyesmit csinálna. Mi oka lenne egy bejáratott, nyereséget termelő boltnak arra, hogy ezt veszélybe sodorja? Ne keverd össze a szezont a fazonnal. Természetesen ők sem hülyék, hogy ingyen adják a tutit. A promózott programok egy része vagy nem az aktuális verzió, hanem az előző generáció, de attól még jól használható, pénzt pedig már amúgy sem hozna. Más részük pedig beetetés. Mivel ingyen hozzájutsz, hamarabb kipróbálod, mintha fizetni kellene ért e pár ezrest. Ha beválik, megkedveled, használod
- ajánlod másoknak is
- az új verzió megjelenésekor, már te is a vásárlók között lehetsz
- a cég többi programját is megnézed, hátha azok is olyan jók
.... ezek pedig már pénzt fognak termelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX