Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Hol kellene látnom, kerestem a DLC-k között, de nekem nincs ilyen nevüm, van Followingom is, SP nincs lehet azért?

-
Zolás
addikt
-
MK VII
veterán
Újabb szerk.:
Ja látom a docketes oldal nem enged be... Akkor várok tényleg.
Köszi. -
MK VII
veterán
Nekem ez a docketes dolog is kínai...
Kódokkal lehet megkapni ilyen plusz dolgokat?
Olvastam már itt a topikban, hogy így docket, úgy docket meg, hogy itt a topikban a kódokat kell a docket oldalon beváltani, de még nem találkoztam docket kóddal itt a topikban..Na mindegy... Majd egyszer rájövök mit mivel kivel hogyan miért.

-
Zolás
addikt
Elvileg az oldalon kapsz egy docket kódot amit be kellene aktiválni a docketes oldalon. Már ez az oldal is bedöglött, nem enged be a jelszavammal, mikor jelszócserét kértem azt írja, hogy zárolva lettem, ha facebook belépést próbálok, akkor az emailcímem már létezik, ezért nem enged be.
Szóval el van kutyulva az egész rendesen. Várj holnapig vagy tovább.
Modnjuk ha csak docketben adja ezt a fegyvert, akkor ez egy visszatermelődő docket lesz? Többször lekérhető docketről még nem hallottam. -
MK VII
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Letöltötte a frissítést a Steam, de ezen kívül van még valami dolgom, hogy megkapjam a fegyvereket?
Játékon belül megtalálom valahol?
Vagy ide be kell regisztrálni erre az oldalra ami linket kitettél? -
Zolás
addikt
Ezek szerint 4 fegyver, kár, már vártam valami új területet, kicsit unalmas mindig ugyanarra rohangálni.
Viszont a rusty docketet nem lehet aktiválni, bedöglött az oldal, nem enged be. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére
-
Zolás
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
A docket oldal le is fagyott a fenébe. A dlc-hez honnan lehet hozzájutni? Vagy csak egy fegyver az egész?
-
Devil Smile
őstag
Elvileg megjott a Content Drop #1!!!!!

-
gyimger
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Tehát nem kell kódokra vadászni egy-egy fegyverért, hanem játszok egy kicsit pár docketért és ugyanígy megkapom azokat a random fegyvereket.
-
gyimger
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
De az ott kapott dockettel kiválthatok ilyeneket, nem? Vagy specifikus fegyvert adnak?
-
gyimger
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Jaj, annyira nem érdekel, van a játékban elég fegyver, abból is sok gyakorlatilag ugyanaz. De ha ilyen docketre éheznék, játszanék Bozakot.
-
Devil Smile
őstag
válasz
gyimger
üzenetére
erdemes nezni a kodokat mert mint fentebb is olvashattad eleg sok lejart van mar en is 30-40kodot probaltam es 6-7 volt meg ervenyes.. aztan akkor valtod be a dobozosbacsinal amikor akarod addig csak docketkent szerepel ott.. Mr.Csizmas szokott beirni 1-1 kodot ha talal.. ezeket fb on vagy forumokban teszik kozze..
-
Devil Smile
őstag
-
gyimger
őstag
Nekem is docketes kérdéseim akadtak. Én először akkor láttam docketet, amikor Bozak kihívásokat csináltam. Minden kör után kaptam párat. Ez volna az? Lehet, hogy nem ugyanazok a fegyverek, de az nekem lényegtelen. De ha egyszer úgy ébredek, hogy érdekelnek a netes ingyencuccok, akkor csak ilyen kutatómunkával lehet hozzájutni ezekhez a fegyverekhez?
-
djyuri
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Szia

Kiraksz egy képet nekem,hogy mifélék voltak?

Köfiii
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére

-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
a valasz a kerdesemre:
megkaptam a bevaltott docketeket xbox ra is visszamenoleg..
6docket meg egy skin vart a csomagos bacsinal..
-
2thletme2day
őstag
Köszönöm a válaszokat. Sikerült 3 docketet beváltanom a topicból, a többire azt írja, hogy lejártak.
-
Devil Smile
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
redditen turizz a hsz-ek között, random néha van ami működik a régiekből is
-
Devil Smile
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
TYPE QUANTITY DATE
Premium Docket 1 12:14:16 10-09-2017
Premium Docket 1 10:14:57 08-24-2017
Premium Docket 3 20:28:19 07-30-2017
Premium Docket 2 18:17:33 03-31-2016
Premium Docket 1 18:17:13 03-31-2016
Rocket League skin 1 14:25:18 03-13-2016
Premium Docket 1 14:13:29 03-13-2016
Premium Docket 1 14:13:04 03-13-2016nekem sincs sok, foleg h hany kodot talaltam es probaltam..

-
Anonymus23
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Én vagy 2 hónapja beírtam vagy 30-at, működött belőle 4

Ez volt most az ötödik talán, amit kollega beírt fenn. -
Devil Smile
őstag
es ha meg nem hasznaltal ilyet akkor most karacsony lesz neked mert egyszerre eleg sok kodot be tudsz most valtani, csak talald meg azt ami meg mukodik..

-
Anonymus23
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Beregisztrálsz, a neten és itt a fórumban található kódokat beváltod, és a HQ-n az árusnál át tudod venni a spec itemeket amiket a kódok adnak..
-
2thletme2day
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Valaki világosítson fel legyen kedves, hogy mik ezek a docketek és hol kell beváltani őket? Többször láttam már itt témaként de fogalmam sincs az egészről.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Congratulations! You have successfully redeemed a code.

ha hazaerek megmondom..

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére
docket
-
Devil Smile
őstag
xboxra 5000ft az enhanced edition..golddal..
Kozben egy kerdes mindenkihez ha itt osszekapcsoltam regen pc vel es bevaltottam a kodokat akkor most h hozzaadtam az xbox accountomat megkapom a bevaltott kodokert jaro cuccokat? vagy visszamenoleg mar semmit es jobban jartam volna ha nem hozzakapcsolom az XO accountot hanem ujat regelek? meloba vagyok nem tudom megnezni h kaptam e vmi cuccot..

(#2667) Mr.Csizmás

-
Mr.Csizmás
titán
THIS IS A LONGER DOCKET THAN MOST DOCKETS BUT IT DOES PRETTY MUCH THE SAME THING
vki próbálja már ki plz

-
MK VII
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Van most akció valamerre?
-
Gretel
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Az nem gond.
Még nem kezdtem el, szóval én is nullán állok. -
Aloha.
Nem tudom kérdeztem-e már, újrakezdtem a játékot, át lehet menni az óvárosba vagy csak ha elértem odáig a sztoriban?
A másik: a Following mapra meg csak akkor, ha kész van az egész? -
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ez jelentheti azt, hogy több a munka mint gondolnánk és valami nagyobbat kapunk.

-
Devil Smile
őstag
OKTOBER kozepere csuszott az elso kieg..

-
batman91
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Szerintem nem befolyásolja a végeredményt. De az igazat megvallva nem is figyeltem a sorrendre soha.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
a fegyverek fejlesztésénél mindegy hogy milyen sorrendben tesszük?
Értem ez alatt, hogy ha először pl csinálok egy angyal kardot és utána rakok rá 3 kinget, akkor ugyanannyi lesz a támadási értéke, mintha fordítva csinálnám, és először a 3 king, majd abból angyal kard?
-
birorichard
őstag
válasz
hubai38
üzenetére
Én mondtam rosszul, íjra gondoltam, és nincs hozzá blueprintem. Közben találtam egy ilyet :"Can be bought in most merchant locations after reaching Survivor Rank 9 and received at the Quartermaster.", akkor próbálom tápolni magam. Köszi!

-
hubai38
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Ha elég magas a szinted akkor a kereskedőknél is lehet kapni különféle nyilakat,de szinturáskor lehet megtanulni a készítésüket.Egyépként a legjobb ha magadnak barkácsolsz ösze egy íjat már az elején,nem sok minden kel hozzá,és később tudod fejleszteni.
-
birorichard
őstag
Hali, tudnátok segíteni h a bozak bow-n kívül tudok vhonnan szerezni bármiféle nyilat?
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ez a content drop ott van ahol a trailer is mutatja? Anno emlékszem, hogy elmentem oda de semmi nem volt, a free skint is csak most sikerült megszereznem persze FB használatával mert nem engedett be máshogy.
-
batman91
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Végül is igaz. Én sem tudok többet nálad. Azért kíváncsi vagyok miket tartogatnak nekünk a fejlesztők az elkövetkező hónapokban.
-
batman91
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Már rég kijött az első!
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
sajnos nekem mar mind meg volt..

tudni mar h mikor jon az elso dlc?
-
Mr.Csizmás
titán
GEMLY
TOPNOTCH
08AHFGBAF6DG -
Freddycom
őstag
Akkora, h kettővel kell.

-
Freddycom
őstag
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
mar probaltam de ugy sem bejelentkeztem de semmi..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére
ottvan, online kell lenned.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Erre senkinek semmi??

Koszi a kodot Mr.Csizmás!!

-
Mr.Csizmás
titán
új docket:
GEMLY
-
Zolás
addikt
Nem érne rá valaki a Bozak horda leverésében? Már próbáltuk egy kollégával, de a hatodik körben amikor két nagy rohadékot kell lenyomni nem jutunk túl.
Elég genyó egy pálya, gagyi fegyverekkel mehetsz neki az ellennek... -
Anonymus23
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Gépfegyver / shoti esetleg íjpuska, és ami fontos FEJRE!
Külön kell indítani. -
LordAxwell
senior tag
A nagy bossokon már elfogyott minden töltényem de nem is sebződnek, milyen fegyver kell hozzá...

A másik, hogy a following mapról vissza a városba lehet valahogy utazni? vagy külön kell elindítani? -
s912
aktív tag
Keresem azon játékostársakat, akik segítenének a(z) Polyamory achi teljesítésében

-
Anonymus23
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
A nagy bossokat meg gépfegyverrel és shotival kell elrendezni, távolról. Esetleg robbanó nyíl, de a gépfegyver (fejre lőve mindig) simán lerendezi. Persze bujkálni kell meg minden, de vannak olyan bugos helyek, ahol a betontömb nem talál el, de te tudsz lőni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
LordAxwell
üzenetére
éjjelre több xp-t ad, nem? akkor fck logic

-
Winne
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
Egyet megölsz, bekened magad és már nem is bántanak, sima ügy.

-
Anonymus23
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Este menjél be, akkor a volatile-ok kint rajcsűröznek, és csak a rohanósok vannak, azokat meg shotival könnyű elrendezni.
Vagy ha szereted a kihívást, akkor az íjpuskával lopakodva is meg lehet csinálni (szerintem ez így érdekesebb). -
LordAxwell
senior tag
Hali!
nincs kedve valakinek segíteni a kiírtani a fészkeket, meg a tisztítsa meg a területet küldetésekben? following mapon
steam: axwell(#2624) Anonymus23 : Gondoltam nappal érdekesebb többen
De a nagy bossokhoz mindenképp kéne segítség. -
djyuri
őstag
válasz
hubai38
üzenetére
Szia.
Csak a goromba ötletek jutnak eszembe erről.
beleértve a játék fájlellenőrzése/újrarakása. Vagy legalább a gépen található dying light profilfájl törlése.
(az a tippem, hogy a merevlemezeden fizikálisan sérült a fájl és nem tudja teljesen felülírni... A steam accountról nem gondlom,hogy inaktív, mert nekem a steam bejelentkezés nélkül nem is sikerült csatlakozni máshoz.
Próbaképpen egy, a régit nem befolyásolóan egy új küldetést kezdeni...Majd visszaállni a régire. -
hubai38
aktív tag
Hello szijasztok,az lenne a problémám hogy elvesznek a mentések,a cimborámmal nyomjuk kop modba és mikor elkezdjük egy régebbi mentést ad be,mi lehet a probléma.Már egy kicsit uncsi mindig ugyanazokat a küldiket végig vinni.
Mindig megálapodás Rissel küldit tölti be,hiába már meg csináltuk.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Erre valaki?
mar bejelentkeztem DL oldalon is de semmi..
(#2618) Mr.Csizmás
koszi 3 docket..

-
Mr.Csizmás
titán
új docket:
TOPNOTCH
-
Mr.Csizmás
titán
valaki DL+TF ma délután? akár mostantól

-
válasz
Devil Smile
üzenetére
Köszi a bökőket itt is.

Ma már nem leszek, mert be kell lépnem GTA online-ba...Más: following mapra be tudok lépni, ha újrakezdtem a játékot vagy először végig kell tolni az egészet?
-
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ok, köszi.
Felmegyek most, mert úgy alakult, hogy este én is ittas leszek, mint Kandúr.
És előtte még füvet kellene nyírnom.
Meg is vagy...Csizmás: ettől még az este összejöhet, ha megtalálom a power gombot a gépen.

-
Köszi srácok, nem kell amúgy sok cucc, tényleg csak egy puska vagy karabély, ha forrósodik a talaj, akkor ne pusztuljak meg egyből.

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az nem gond...

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Rádírok Steamen, ha látlak, thx.

-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Persze, alapból támogatja.
Más: valamelyik este valaki megszánna valami lőfegyverrel, újból kezdtem a játékot, a rozsdás gázcsővel félek kimenni.

Asszem a megjelenés után is elakadtam az iskolás résznél és valaki (talán eami) adott egy karabélyt. -
Gretel
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Rais magányos túlélőket itt-ott random verő emberei kaptak új skint, meg most már fegyverekkel is lövöldöznek. Picit félrevezető volt az a trailer a katonákkal kapcsolatban.

-
Devil Smile
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
ha ugy van este lehet en is csatlakoznek.. 8korul megy a gyerek aludni, utana..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
OK, vegyél fel Steamen.
(#2600) Devil Smile
Akkor a fegyver ott lesz, BP-t nem néztem, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a tobbit majd ha mar nem lesz semmi jo fegyverem akkor valtom be..