Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Macrodroid
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
nezz korul apron v mas oldalakon szerintem season passt mar 5-6e ert kapsz..
-
Terminator17
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
azt én értem h franko, de van annyira jó hogy most közel 10 k t adjak érte?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Én most új végig játszás elején járok ha gondolod játszhatunk együtt. A following elég sok pluszt ad.
-
Terminator17
senior tag
üdv filozom megvegyem e az ultra mindenes dlc verziot, van akivel tudnám tolni esetleg? az alapot kikultem , naon franko, érdemes e megvenni ezt az ujjat? ad vmi plusszt?
-
Djuree
félisten
az uccsó küldi előtt megkérdi a játék biztos menni akarok-e mert nincs visszatérés. namost ha bemegyek és végigtolom már egyből kezdi a 2. végigjátszást? vagy még utána vissza tudok menni akárhova? jó lenne a hiányzó trophykat is megszerezni?
ill. a followingot a menüből lehet kezdeni csak? és új karakter vagy a régivel mehetek? -
Djuree
félisten
a dobálásra nem is gondoltam, köszi.
hát igen, ha nálam lenne minden cuccom nem hiszem h gond lenne a csávesz. 
-
Djuree
félisten
ezt a demolishert h lehet kinyirni? elég idegesítő...
-
Djuree
félisten
ezek a challangek miért ilyen nehezek? még feléig se tudom elvinni őket.

-
Djuree
félisten
írtátok h a ládákat nightmare-n érdemes leadni. namost visszamentem a towerbe, vettem fel küldit meg vásároltam, úgy nézett ki mentett a játék. átváltottam nightmare-be de a pálya másik végébe rakott.

ez h van? miért így van? ráadásul olyan helyre ahol egy ideje már nem is voltam.. -
hajbel
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan érdemes megvenni a játékot? Vegyem-e egybe a The Followinggal, vagy külön? A season pass-be gondolom, hogy csak a sima DLC-k vannak benne, a Following nincs, így azt mindenképpen érdemes külön venni? Mármint arra gondolok, hogy hogy lenne olcsóbb... Előre is kösz a segítséget!
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
azota is megvan a fegyverekbol par db... ismet koszi
( Smile82)
es a kepen sztm mar felszedtuk a nagy reszet.. tenyleg az egesz szobaban allt a fegyver..

-
pilu85
őstag
kösyke. hol is lehet állítani?

-
pilu85
őstag
valaki írta hogy a begyűjtött ládákat nightmare fokozatban érdemes leadni. de nem emlékszem hogy miért is?
-
Zsmester89
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hmmm... de jó is volt
bozak maszkban futkározni veletek 
-
Rasiel
senior tag
Ahogy felettem is írják, érdemes ládákat nyitogatni (gondolok itt akár a repülőből kidobottakra - ha időben odaérsz, akkor nem kell Rais emberivel megküzdened, így viheted mind a két láda tartalmát), mellékküldetéseket csinálni, "valuables"-eket eladni a kereskedőknél, bajbajutottakon segíteni, stb.
Az elején a lehető legkevesebbet vásároltam, csak azt vettem meg, amire tényleg nagyon szükségem volt. Fegyvereket közül is azt használtam, amelyeket valahol összeszedtem.
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
gyimger
őstag
Például ne tárazz fel feleslegesen fegyvereket, add el inkább. Én rendszeresen gyűjtögettem fegyvereket, pedig elég lett volna mondjuk 3-4 erősebbet megtartani. Meg akkor ott a cigi, kávé, stb. amiket eladhatsz. És mindenképp gyűjtsd össze a levegőből hajigált segélyládákat, bár az elején kemény tud lenni a harc Rais embereivel, azért nem lehetetlen.
-
Djuree
félisten
pénzt h a leggyorsabb gyűjteni? mert nem nagyon akar gyűlni.

-
Djuree
félisten
átváltottam normalra, így azért jobb, így sem olyan könnyű de még nem haltam legalább. hú most sötétedett rám először, nem kicsit be voltam fosva amíg visszajutottam a safe house-hoz, úgy szaladtam mint állat, szét se néztem csak mentem a kék pont felé ezerrel mindenen át.

jó ez a játék, bár sejtettem h tetszeni fog, a dead island is nagyon tetszett. -
Rasiel
senior tag
Persze, az elején nehéz tud lenni, amíg nincsen a karaktered fejlesztve, illetve nincsenek meg a megfelelő fegyvereid. Ilyenkor nem is nagyon csináltam a főszálat meg a mellékküldetéseket, inkább csak fejlesztgettem, gyűjtögettem, keresgéltem. Amikor először találkoztam a játékkal Normal fokozaton kezdtem bele, de könnyűnek találtam, így kis idő múlva Hardon álltam neki. Egy darabig el is jutottam, utána szüneteltettem egy kicsit. Majd kijött a The Following, elkezdtem újra az elejétől a teljes játékot, de már Nightmare fokozaton. Mivel már valamennyire kiismertem az egészet, így már nem volt különösebb problémám, viszonylag könnyedén haladtam előre.
Összességében nézve, ha valaki ismeri a játékot, megfelelően fel van tuningolva a karaktere, akkor Nightmare-n sem nehéz, sőt. Az persze kellemetlen, ha netán meghalsz és bukod az addig összegyűjtött XP-det. Ez főként magasabb szinten tud idegesítő lenni, ha úgy állok tapasztalati pont tekintetében, akkor nem megyek bele kétes szitukba. 2500-2600-as sebzési értékkel rendelkező fegyókkal már szépen lehet írtani a zombikat, különböző egykezes balták, matcheték, stb., valamint az íj nagyon jó szolgálatot tudnak tenni.
pilu85: Normalon nálam elég hamar unalomba fulladt a játék. Ezen a fokozaton nincs nagy kihívás benne.
-
Djuree
félisten
tegnap elkezdtem a gémet, hardon. elég húzós, azért a dead island jóval egyszerűbben ment anno. de a normal meg könnyű lett volna úgy gondoltam, de lehet mégsem.
meghaltam már vagy 10x, nem tudtam h xp-t is vesztek, csak most olvastam.
mostmár jobban fogok vigyázni, inkább nem is harcolok csak ugrálok. egy sima zombit is alig birok lecsapkodni. 
-
Rasiel
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát...őőő...persze, simán.

Amúgy - hogy tereljem a szót
- Nightmare szinten meglepően jól használható az íj, persze felfejlesztve. Ha úgy van kedvem, akkor többször inkább azzal megyek, gyengébb zombiknak egy fejlövés, erősebbekbe is csak pár headshot, aztán végük. Volatiles-ek ellen meg shotgun, bár, ha többen vannak, akkor a halál azért garantált.
Vagy robbanó nyílvessző még egy megoldás. 
-
Raidon
őstag
Az allando zombiinvazios opcio valami istenkiraly
bar meg keresgelem a cuccokat. Szerencsere mar skulot is szereztem 
-
Zsmester89
őstag
Keress valakit aki ad egy csomó arany cuccot
és HENTELJ 
-
Raidon
őstag
Sziasztok uj vagyok a jatek teren ezert szeretnek toletek par tanacsot kerni fegyverkereses kraftolas meg kuldikkel kapcsolatban

egyedul neha nagyon rossz... :S
-
gyimger
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Sosem játszottam co-opban, talán ezért nem érdekelnek ezek a látszat dolgok. És ha jól látom, a maszkhoz márpedig az kell. Viszont röhej, hogy az íj csak arra jó, hogy élőhalott tűpárnákat lehessen csinálni.
-
gyimger
őstag
Elkezdtem gyakorolni a Bozakot (miután találkoztam az ürgével a tetőn... nem értem a sztorit), párszor neki kellett kezdeni, de sikerült. A legnehezebb feladatnak az bizonyult, hogy a lifttel kijussak a szabadba. Többször haltam meg a liftben, mint bárhol máshol, sőt nem is vesztem oda máshol csak egyszer-egyszer. A levegőn egyszer sem múltam ki. Tanács: a kézbesítésnél firecrackert kell dobálni, és nem szabad használni a puskát az utolsó küldetésig, maximum a pisztolyt a hólyagosokra, shotgun az utolsó rohanásban hasznosabb. Soha nem használtam ezeket a sztori alatt, de itt nagyon jól jöttek. Viszont a Bozak bow szart sem ér.

-
cyberkind
félisten
Egyszerű, ha felszedtél annyi cumót mint kell, mentesz egyet(alszol) aztán kilépsz és nem a continue-ra mész hanem a play campaign-ra és ott az advanced módban átállítod, én is így próbáltam ki milyen a nightmare mód, meghaltam 2x buktam egy majdnem teljes legend szintet.
-
cyberkind
félisten
Nehéz megérteni hogy csak nightmare-en add le a ládákat, normal-on nyugodtan szedheted őket, de amúgy bánom is én, nekem több száz láda kb 5 szintet adott normal-on amikor bőven benne voltam a legend-ben, ha van ideje valakinek mehet a normal is csak gondoltam megosztom ezt a könnyítést ha valaki haladni akar, öldökölni meg játszani öngyilkosság nightmre-en.
-
Zsmester89
őstag
Ha unod a pöcsölést, akkor dobok pár száz dobozt 
-
grosy
senior tag
Az alpjáték mellé melyik DLC-t érdemes megvenni, ha már Steam leárazás van?
-
djyuri
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az a lényeg,amit én is észrevettem,hogy ha hozzánk kicsikhez bejön egy 250-es,akkor pisztollyal lő egyet és a nagy zöld zombi lerepül a hídról... A kődobálót ököllel egy ütéssel kiüti,viszont nyilván nekünk a szokásos nehézség,mert a "szervert futtató"-hoz igazodik a zombik szintje.
De beugrottam egy 250-hez véletlenül és 40 shotgun lőszer és a teljes gépfegyver arzenálom kevés volt a legkisebb zombihoz
Ahogy meghaltam,ki is léptem inkább 
-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha valaki játékában vagy ahol Ő kisebb szinten vagy ott megy a god mód azért.

-
vvega30
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ne már

akkor semmi értelme az egésznek, minek rakták volna bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát igen, ha nálam lenne minden cuccom nem hiszem h gond lenne a csávesz. 

Sajnos angliában élek, itt pedig nagyon drágák a dobozos játékok, mindenképpen steamen kéne beszereznem. Akkor figyelem majd az akciókat az Enhanced Edition-re kihegyezve. Mégegyszer kösz!

meghaltam már vagy 10x, nem tudtam h xp-t is vesztek, csak most olvastam.