- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
sunci_02
üzenetére
Este megcsinálom a videót
, olyan a farmolóhely karakterisztikája, hogy alkonyattól pirkadatig végig lehet harcolni az estét alacsonyabb szinteken is, ha nem csinál marhaságot az ember.Nagyobb/erősebb fegyókhoz Survivor szint tunning kell, ahogyan már volt is róla szó.
Ehhez pedig a legjobb módszer ---> Airdroppok!
Ugye írtam amikor "tipródtam" lvl24-lvl25 között, hogy cirka 350K XP (lehet "csak" 250k, nem emlékszem pontosan..) a szintlépés és ugyan egy bizonyos ponttól Slamsban a napi Airdrop elmarad/leáll, statik helyeken még mindig felszedhető plusz ugyan ez a helyzet ugye Old Townban is, végül nem tettem mást, mint vártam egy napot és végigmentem mindkét térképen az Airdrop pontokon. Ehhez ugye gyakorlatilag végig kell futni a mapon, hogy mindegyiket "felfedezze" az ember.
Ha emlékezetem nem csal, ez 24db Air drop csomag leadásának pillanata volt:
200K Survivor XP, alsóbb szinteken ez szerintem legalább 2-3 szintlépés..

Ez volt az a pillanat is, amikor bedingelt a lvl 25..
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, olyan a farmolóhely karakterisztikája, hogy alkonyattól pirkadatig végig lehet harcolni az estét alacsonyabb szinteken is, ha nem csinál marhaságot az ember.