- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
sziasztok. erősen gondolkodom egy hasonló projekten annyi különbséggel, hogy én szeretném a lehető legkisebb átmérővel a következő berendezések jelét mondjuk 8-10 méterre vinni:
1. analóg tft
2. mikrofon
3. hoppá 12v tft
4. billentyűzet
ahogy értettem az analóg kábelben saccra 4 erem maradna. miket lehet ezeken küldeni? mikro gondolom elmenne, de a 12v nem. vagy mégis?
a barkács kábel ha jól értem kevés erenként árnyékolt kéne legyen. esetleg ilyen 10m usb kábelek? vagy ott a 4 (?) ér egyben van árnyékolva? mittomén 3 stp-vel nem lehet megoldani? a 3 ''koax'' ér külön kell legyen a többitől?
esetleg 4 stp? azért erőltetném az stp-t, mert relatíve könnyű, rugalmas meg normálisan néz ki csavarva. meg általában könnyebben is csúszik, mint a vga kábel. 4 stp-vel át tudna menni vhol a 12v (átmérőben és zavarás nélkül) a jel meg a bill mellett? köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest