- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruppotlan
tag
Sziasztok!
Akkor én ide most elsírom a problémámat, hátha valaki tud valami okosat mondani.
Szóval a megoldani való probléma: 5 méteres kábellel összekötni egy 22"-os Samsung monitort egy HD4850-el.Amit eddig próbáltam:
-5m árnyékolt VGA kábel, jó volt, de a natív felbontásban (1680x1050) egyszerűen nem működött.
-olcsó VGA hosszabbító: a natív felbontás működik, de a kép szellemképes...Jó ezek után gondoltam majd egy DVI-vel összekötöm és jó lesz. Hát nem...
-5m DVI-D single link kábel, aranyozott. Ez nem adott képet. (annak ellenére, h 1,8m-es változat tökéletesen működik)
-5m DVI-D dual link kábel, aranyozott. Ez már tényleg kompromisszum mentes cucc... de természetesen nem működik. Natív felbontásban eldobálja a képet, piros pontokat rak bele. Kicsi felbontásban tökéletesen működik.Powerstrippel próbálkoztam, nem értem el eredményt. Nem lehet 5m-en összekötni a monitort a géppel?? Hihetetlen számomra... Azt hittem akármivel összekötöm jó lesz. Erre már nincs kábel amit ne próbáltam volna. Normális ez? mit tehetnék?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged