- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jovás
senior tag
Máshol is olvastam, meg amit linkeltél, ott is le van írva:
"There are two ways to start additional DVBViewer instances:
–The command line parameter -new starts another DVBViewer instance additionally to already running instances. The instance number of the new one is the number of already running instances plus one.
– The command line parameter -N (where N specifies the instance number, e.g. -2 or -3) starts an instance with this number. Using -N parameters should not be mixed with -new usage. Please note that an instance does not start, if an instance with the same instance number is already running.
Google forítóval:
Titt van két módja további DVBViewer példányok indításának:
– A -new parancssori paraméter egy másik DVBViewer-példányt indít el a már futó példányok mellett. Az új példányszáma a már futó példányok száma plusz egy.
– A parancssori paraméter -N (ahol N adja meg a példány számát, pl. -2 vagy -3) ezzel a számmal indít egy példányt. Az -N paraméterek használatát nem szabad összekeverni a -new használatával. Vegye figyelembe, hogy egy példány nem indul el, ha egy azonos példányszámú példány már fut.
Utána még taglalja hogy kéne csinálni, de nekem ez kínai.
Az egyik kártyát nézem a DVBViewer-rel, de mivel alapból csak egy példányban lehet futtatni, ezért a saját progijukkal nézem, ami ugyanúgy DVBViewer, csak a kártya gyártója által módosított, sokkal fapadosabb, ezért szeretném lecserélni őket.
-
jovás
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy tudnám több példányban futtatni a progit?
Ettől a verziótól már engedélyezett, csak nagyon béna vagyok hozzá, meg az angolom is a google fordítóra hagyatkozik, így pedig elég nehéz a dolog.
Addig eljutottam hogy a mediaszervert felraktam, de onnantól megállt a tudomány.
3 TV tuner van a gépben.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest