- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Épp most oldódott meg. Azt sem értem, hogy most meg miért...
Nem ezzel az oldallal volt gond, hanem már az űrlappal. És nem magával az űrlappal, mert az adatokat elfogadta. Egyel később, amikor már elfogadod, hogy ez neked ennyibe fog kerülni ajróban és forintban akkor nem ment tovább. Nyomtam a gombot és jött a hibaüzenet...
Most a hibaüzenet gombjára nyomtam rá, (Próbálja meg később) ami tegnap este óta itt virított a monitoron, mert nem zártam be az oldalt.
Először csak homokórázott egy negyed órát, majd amikor eluntam le akartam frissíteni az oldalt, hogy megpróbálom megint, de akkor kidobott egy új üzenetet, hogy: "Az adományt teljesítettük!"
Ez meg már a webgrabé:
Donation Done
Please give us some time, normally less than a day to handle your donation and give you the donator badge
Thanks!
WG++ teamAzért az ember azt gondolná, hogy a huszonegyedik században egy "ilyen bonyolult művelet" nem huszonnégy órát emészt fel az ember életéből és nem okoz többszörös agyvérzést!
Kicsit félve mondom ki ebben az ügyben, hogy dzsobdáun, mert várom a következő megpróbáltatást, ami már a sírba tesz. Mindezt egy Elektronikus műsorújságért, amibe az van írva, amit olvasni szeretnék!!!
A hülyének is megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő