Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
válasz
-Rolika- #13898 üzenetére
Közben akadt még egy felmerülő probléma. Ha ugye összekötöm a boxot a monitorral, akkor csak kép van(a monitoromon nincs hangszóró). Mellette tudom használni az analóg hang kimenetet a boxon? Vagy pedig az optikai hangkimenetet? Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ami optikai csatlakozó van az alaplapokon az bemenet is vagy csak kimenet?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25 #13897 üzenetére
Ez igy nekem abszolut megfelelne, sőt.
Igazából felvenni amúgy sem szándékoztam. Akkor már csak be kell mennem a T-hez, kérnem egy 3. boxot és venni egy HDMI-DVI átalakítót. Nagyon szuper. Sokkal olcsóbb megoldás, mint egy tv kártya.
Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket. -
-Rolika-
senior tag
De ha azt mondjátok, hogy a boxból analóg jel jön ki, akkor mi értelme van a HD adásoknak?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25 #13884 üzenetére
A helyzte az, hogy optikai kábelen jön be T-s cucc a lakásba egy Huawei központi egységbe és ebből megy ki a TV 2 boxba. Öcsém gépében egy Leadtek Winfast DTV1800H-as tv kártya van, nekem is valami ilyesmi kellene, de iponon alig látok kártyákat, inkább csak USB-s külső cuccok vannak, ezért nem tudom, hogy nekem melyik lenne jó.
Rossz topikban tettem fel a kérdést? -
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok valamiféle TV kártyán. Mit ajánlotok? T-homeos box-hoz kellene. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, ezt nézzétek el nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest