- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
válasz
-Rolika- #13898 üzenetére
Közben akadt még egy felmerülő probléma. Ha ugye összekötöm a boxot a monitorral, akkor csak kép van(a monitoromon nincs hangszóró). Mellette tudom használni az analóg hang kimenetet a boxon? Vagy pedig az optikai hangkimenetet? Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ami optikai csatlakozó van az alaplapokon az bemenet is vagy csak kimenet?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25 #13897 üzenetére
Ez igy nekem abszolut megfelelne, sőt.
Igazából felvenni amúgy sem szándékoztam. Akkor már csak be kell mennem a T-hez, kérnem egy 3. boxot és venni egy HDMI-DVI átalakítót. Nagyon szuper. Sokkal olcsóbb megoldás, mint egy tv kártya.
Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket. -
-Rolika-
senior tag
De ha azt mondjátok, hogy a boxból analóg jel jön ki, akkor mi értelme van a HD adásoknak?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25 #13884 üzenetére
A helyzte az, hogy optikai kábelen jön be T-s cucc a lakásba egy Huawei központi egységbe és ebből megy ki a TV 2 boxba. Öcsém gépében egy Leadtek Winfast DTV1800H-as tv kártya van, nekem is valami ilyesmi kellene, de iponon alig látok kártyákat, inkább csak USB-s külső cuccok vannak, ezért nem tudom, hogy nekem melyik lenne jó.
Rossz topikban tettem fel a kérdést? -
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok valamiféle TV kártyán. Mit ajánlotok? T-homeos box-hoz kellene. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, ezt nézzétek el nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest