Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
zhagyma
üzenetére
nrc, zhagyma:
természetesen beszámolok az eredményekről, ha megjön (ma postázta atz amazon, kb egy hét, mire itt van). Köszönöm a kimerítő tájékoztatást, az antennáról és az átalakítóról,

(Egyébként kész röhej: 9 Eur az antenna, 20 Eur a postaköltség.....ilyen balek is csak egy van, mint én.)))
-
HarryPotter
őstag
válasz
zhagyma
üzenetére
az enyémből ezt az átalakítót kihagyták (szándékosan, megváltozott a package content). Nézem a google-ben, hogy hol tudom ezt az átalakítót beszerezni, de egész egyszerűen nem találom (csak egy csomó hasonlót, de pontosan az MCX-IEC adaptert nem).
Nem tudjátok, hol lehet ilyet kapni?
Más: megrendeltem az amazontól egy ilyet:[link]. Meglátjuk....
-
HarryPotter
őstag
kösz, megnézem, mi a pálya a Duna TV-vel. Nálam ilyen filter probléma nem jött elő, legalábbis a három dvbt rádió szépen szólt (lekopogom). Mikorra várható, hogy az m1 ismét szabadon fogható lesz földi sugárzással? Illetve mikor bővülhet a csatornakínálat (tudom, hogy legkésőbb 2012-ben, de az még odébb van).
-
HarryPotter
őstag
nnnnaaa...kiraktam az ablakon kívülre a párkányra a kis antennát, és megtalálta a hírtv-t, atv-t és három rádióadót, de a két tv adó sajnos kódolt, szóval nem tudtam nézni, csak a rádiókat hallgatni. Ez is valami, bár nem az igazi.
milyen tv adó fogható szabadon? És mikor bővül a kínálat?
-
HarryPotter
őstag
köszönöm a kimerítő és világos válaszokat!

"Természetesen" a saját kis antennájával próbálkoztam, ablak mellé belül telepítve, de semmi. Azt is látom, hogy csatlakoztatható hozzá más antenna is valamilyen átalakítóval, de azt be kell szereznem. Ezután viszont - ha elég lesz - egy szoba antennánál maradnék, abból milyet szerezzek?
m1 nincs fenn? Bakker, de akkor nem értem,hogy akkor miért rakták az m1 logoba a "hd" feliratot a barca-bayern meccs alatt?
-
HarryPotter
őstag
alcor DTV 1000 -- a ph!-s teszt hatására vettem egyet, szépen minden települt, de amikor szkennelte a fogható adókat, akkor nulla adót talált. Budapest, IX. kerületben vagyok. Mit lehet ezzel tenni?
Gondoltam az m1-et szépen leveszi, aztán HD-ban nézem a BL meccseket, bakker....!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 / 8GB / 512GB SSD / Space Grey / Gari: 2027.10.07
- Jbl Partybox 1000 (Alig használt, legjobb áron)
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondoltam az m1-et szépen leveszi, aztán HD-ban nézem a BL meccseket, bakker....!