- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
Köszi a választ, ha minden jól megy, a héten meg tudom csinálni, bár nem tudom, lesz-e rá időm, mert elég sok dolgom lesz...Teszt képpen megnézem az ezer éves xp os-es gépen, mert ott nincs driverprobléma aztán a véglegesre majd kitalálok valamit, mert win7x64re nincs driver, win7x32-es, vista32-es 64-es és az xp driverek sem hajlandók települni a tunerhez.
-
DRPCDoki
tag
válasz
Raucher #8217 üzenetére
Le tudod írni konkrétabban? Szóval a képen ott van az STB-m és a pdf-ben pedig a tunerem, hogy ott pontosan mit mivel kell kötni és ehhez milyen kábelek kellenek? Szükség esetén próbálok jobb képet csinálni az STB-ről, mert ez elég gyenge lett, de csak teló volt kéznél és a fényviszonyok se a legjobbak voltak. bocs, hogy ennyit kérdezek, csak valszeg kábelt is kell vennem, és ahhoz nem árt tudnom, pontosan milyen kell, ha rosszat vennék az se lenne túl jó dolog
-
DRPCDoki
tag
Így néz ki az STB-m. Találtam még egy arra utaló dolgot, hogy az én tuneremmel esetleg megoldható lenne a dolog. hsz1, hsz2
Bár mivel DVB-S es az STBm vagy DVB-S2es(dobozán DVB-S van írva), ezért elvileg nem jó hozzá, csak jelenleg egyrészt nincs audio meg svideo kábelem, hogy megnézzem ezt a dolgot, másrészt pedig vagy más oprendszert kéne telepítenem vagy van egy régi használaton kívüli gépem, amin xp fut, azon próbálhatnám még ki a tunert. bocs a sokadik hszért, csak sürgős lenne -
DRPCDoki
tag
Ezt olvasva merült fel, hogy esetleg jó valamire a tunerem. (bocs a dupláért, de kifutottam az időből a szerkesztéssel)
-
DRPCDoki
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogyan lehetne megoldani, hogy T-Home Sat TV-t lehessen nézni pc-n? Van egy Gigabyte GC-PTV-TAF típusú hibrid tv-tunerem még régebbről, nem tudom ezzel lehet-e kezdeni valamit, főleg, hogy win7 x64re még mindig nincs hozzá driver és win7 x32, vista x64 stb. drivereket sem engedi telepíteni. Szóval érdekelne, hogy az imént említett tunernek hasznát veszem-e, azzal megoldható-e a dolog és ha nem, akkor milyen eszközt/eszközöket kell beszereznem. (itt a 8. oldalon látszik, milyen csatik vannak az említett tuneren)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest