- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
Köszi a választ, ha minden jól megy, a héten meg tudom csinálni, bár nem tudom, lesz-e rá időm, mert elég sok dolgom lesz...Teszt képpen megnézem az ezer éves xp os-es gépen, mert ott nincs driverprobléma aztán a véglegesre majd kitalálok valamit, mert win7x64re nincs driver, win7x32-es, vista32-es 64-es és az xp driverek sem hajlandók települni a tunerhez.
-
DRPCDoki
tag
válasz
Raucher #8217 üzenetére
Le tudod írni konkrétabban? Szóval a képen ott van az STB-m és a pdf-ben pedig a tunerem, hogy ott pontosan mit mivel kell kötni és ehhez milyen kábelek kellenek? Szükség esetén próbálok jobb képet csinálni az STB-ről, mert ez elég gyenge lett, de csak teló volt kéznél és a fényviszonyok se a legjobbak voltak. bocs, hogy ennyit kérdezek, csak valszeg kábelt is kell vennem, és ahhoz nem árt tudnom, pontosan milyen kell, ha rosszat vennék az se lenne túl jó dolog
-
DRPCDoki
tag
Így néz ki az STB-m. Találtam még egy arra utaló dolgot, hogy az én tuneremmel esetleg megoldható lenne a dolog. hsz1, hsz2
Bár mivel DVB-S es az STBm vagy DVB-S2es(dobozán DVB-S van írva), ezért elvileg nem jó hozzá, csak jelenleg egyrészt nincs audio meg svideo kábelem, hogy megnézzem ezt a dolgot, másrészt pedig vagy más oprendszert kéne telepítenem vagy van egy régi használaton kívüli gépem, amin xp fut, azon próbálhatnám még ki a tunert. bocs a sokadik hszért, csak sürgős lenne -
DRPCDoki
tag
Ezt olvasva merült fel, hogy esetleg jó valamire a tunerem. (bocs a dupláért, de kifutottam az időből a szerkesztéssel)
-
DRPCDoki
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogyan lehetne megoldani, hogy T-Home Sat TV-t lehessen nézni pc-n? Van egy Gigabyte GC-PTV-TAF típusú hibrid tv-tunerem még régebbről, nem tudom ezzel lehet-e kezdeni valamit, főleg, hogy win7 x64re még mindig nincs hozzá driver és win7 x32, vista x64 stb. drivereket sem engedi telepíteni. Szóval érdekelne, hogy az imént említett tunernek hasznát veszem-e, azzal megoldható-e a dolog és ha nem, akkor milyen eszközt/eszközöket kell beszereznem. (itt a 8. oldalon látszik, milyen csatik vannak az említett tuneren)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest