- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
Köszi a választ, ha minden jól megy, a héten meg tudom csinálni, bár nem tudom, lesz-e rá időm, mert elég sok dolgom lesz...Teszt képpen megnézem az ezer éves xp os-es gépen, mert ott nincs driverprobléma aztán a véglegesre majd kitalálok valamit, mert win7x64re nincs driver, win7x32-es, vista32-es 64-es és az xp driverek sem hajlandók települni a tunerhez.
-
DRPCDoki
tag
válasz
Raucher #8217 üzenetére
Le tudod írni konkrétabban? Szóval a képen ott van az STB-m és a pdf-ben pedig a tunerem, hogy ott pontosan mit mivel kell kötni és ehhez milyen kábelek kellenek? Szükség esetén próbálok jobb képet csinálni az STB-ről, mert ez elég gyenge lett, de csak teló volt kéznél és a fényviszonyok se a legjobbak voltak. bocs, hogy ennyit kérdezek, csak valszeg kábelt is kell vennem, és ahhoz nem árt tudnom, pontosan milyen kell, ha rosszat vennék az se lenne túl jó dolog
-
DRPCDoki
tag
Így néz ki az STB-m. Találtam még egy arra utaló dolgot, hogy az én tuneremmel esetleg megoldható lenne a dolog. hsz1, hsz2
Bár mivel DVB-S es az STBm vagy DVB-S2es(dobozán DVB-S van írva), ezért elvileg nem jó hozzá, csak jelenleg egyrészt nincs audio meg svideo kábelem, hogy megnézzem ezt a dolgot, másrészt pedig vagy más oprendszert kéne telepítenem vagy van egy régi használaton kívüli gépem, amin xp fut, azon próbálhatnám még ki a tunert. bocs a sokadik hszért, csak sürgős lenne -
DRPCDoki
tag
Ezt olvasva merült fel, hogy esetleg jó valamire a tunerem. (bocs a dupláért, de kifutottam az időből a szerkesztéssel)
-
DRPCDoki
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogyan lehetne megoldani, hogy T-Home Sat TV-t lehessen nézni pc-n? Van egy Gigabyte GC-PTV-TAF típusú hibrid tv-tunerem még régebbről, nem tudom ezzel lehet-e kezdeni valamit, főleg, hogy win7 x64re még mindig nincs hozzá driver és win7 x32, vista x64 stb. drivereket sem engedi telepíteni. Szóval érdekelne, hogy az imént említett tunernek hasznát veszem-e, azzal megoldható-e a dolog és ha nem, akkor milyen eszközt/eszközöket kell beszereznem. (itt a 8. oldalon látszik, milyen csatik vannak az említett tuneren)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Philips LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest