- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nethooligan
tag
A DVB-C vevő oké, már csak azt nézd meg, hogy milyen kimenet van rajta (gondolom HDMI) és van-e olyan bemenet a monitoron. Ahogy nézem ez a HDC-3500 nem egy csúcs, például videó kimenet: 576i/576p/720p/1080i. 1080p-t nem tud.
Esetleg kereshetsz számítógéphez (gondolom az van, ha már monitor, bár lehet teljesen különálló monitor is) USB-s DVB-C vevőt.
-
Nethooligan
tag
-
Nethooligan
tag
válasz
djnice #17711 üzenetére
Köszi, de ez nagyon drága.
Találtam viszont egy ilyet:
Erről vagy hasonlóról van bárkinek tapasztalata?Illetve találtam még CI+ nélkül Xoro HRK 7660-at és hamarosan megjelenő HRM 7620-ast. Ez utóbbi már A H.265/HEVC-t is zudja, ami ha jól tudom egyelőre csak a németeknél kell, de ártani csak nem árt.
Vajon ezek jók lehetnek, mert nagyon olcsónak tűnnek a tudásukhoz képest.
-
Nethooligan
tag
válasz
wassermann #17709 üzenetére
Van nekik, de az nem .ts-be rögzít, vagy ha abba is, akkor sem lehet más eszközön lejátszani, szerkeszteni.
-
Nethooligan
tag
Üdv!
Tudom olvassak vissza, meg is tettem amennyire időm engedte, de a gyerekek mellett nem tudom kiolvasni a fórumot, így kérdeznék.
Idetalált végre a Digi, így felvetődött a kérdés, hogy kellene hozzá valamilyen felvevős eszköz, de milyen? Most T-s IPTV van felvevős opcióval, valahogy annak a tudását szeretném reprodukálni nagyjából.
Szóval kellene nekem olyan felvevős box, ami tudja
- PVR-t
- Timeshiftet
- nem csak EPG alapján lehet vele felvenni, hanem időzítve is. (Azaz beállítanám mint anno pl egy VHS magnót, hogy pl 9:00-től 10:30-ig vegyen fel x csatornáról. Ezt fogalmam sincs hogy hívják)
- külső 2,5"-os HDD-re vagy viszonylag könnyen ki- és berakható 2,5"-os HDD-re tud felvenni
- lehetőleg NTFS fájlrendszer jó legyen neki (méretkorlát és számítógépes kompatibilitás miatt)
- .ts fájlban lenne a rögzítés a legjobbVan ezeknél sorozatfelvétel beállítási lehetőség, vagy azt felejtsem el és próbáljam meg nem elfelejteni beállítani?
Esetleg a Digi Smart CAM CI+ csatlakoztathatósága sem lenne hátrány.
Létezik ilyen elérhető (maximum 30ezres) áron, ami jó minőségű és megbízható? Ha igen, akkor melyik(ek) ajánlott(ak)?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest